SM-liigakausi käyntiin perjantaina Turussa

SM-liigan kausi 2020-21 käynnistyy viikonloppuna kolmella ottelulla ja avauskamppailu pelataan Turussa jo perjantaina 11.9.

Uuden kauden kynnyksellä joukkueitten voimasuhteet ovat poikkeuksellisen avoinna, sillä koronarajoitusten takia harjoitusottelut ovat jääneet hyvin vähiin. Jotain viitettä kuitenkin saatiin Suomen Cupista, jossa avausviikonloppuna pelaavista joukkueista ÅIFK ja GrIFK kohtasivat viikko sitten. Turkulaiset hakivat Kauniaisista jatkopaikan niukalla yhden maalin erolla.

Perjantaina sarjakauden avauksessa ÅIFK pääsee kotikentälleen Samppalinnaan ja vastaan asettuu viime kauden kärkijoukkueista Dicken.

– Hieno päästä aloittamaan kausi ja kotona Samppalinnassa meitä ei varmasti ole helppo voittaa. Lähdetään Dickeniäkin haastamaan heti täysillä, ÄIFK:n valmentaja Aku Kuusisto miettii ennakkoon.

Lauantaina ohjelmassa on kaksi ottelua. GrIFK saa vieraakseen SIF:n ja Karjaalla kohtaavat viime kaudella Dickenin ohella kärkisijoista kamppailleet BK-46 ja Cocks.

– Aika lailla kysymysmerkkejä on ilmassa, kun mitään mittaria ei oikein ole. Varmasti kova ottelu on edessä, kuten Karjaalla aina, mutta en lähde arvioimaan asetelmia enempää. Lauantaina nähdään missä mennään, Cocksin peräsimeen täksi kaudeksi tarttunut Boris Dvoršek toteaa.

SM-liiga viikonloppuna:

Pe 11.9. klo 18.30 ÅIFK – Dicken (SolidSport)
La 12.9. klo 16.00 GrIFK – SIF (SolidSport)
La 12.9. klo 16.00 BK-46 – Cocks (VeikkausTV, SolidSport)

Artikkelin kuva: © Niklas Montonen

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk