Ratkaisun paikkoja lauantaina – finaalit katkolla, pronssi ratkeaa

SM-liigan kausi on kääntynyt kalkkiviivoilleen. Lauantaina 24.4. mestaruus on katkolla ensi kertaa ja pronssimitaleiden kohtalo ratkeaa toisen ottelun myötä varmuudella.

Cocks on napannut finaaleissa 2-0-johdon otteluvoitoissa. Ensimmäinen finaaliottelu Riihimäellä oli tasainen loppuun saakka ja toinenkin Pirkkolassa aina 40. minuutille asti, kunnes Cocks paineli omille teilleen. Nyt Dicken on pakkoraossa matkatessaan toistamiseen Cocks Areenalle.

Dickenillä on toki kokemusta tiukoista paikoista, sillä joukkue käänsi välieräsarjan BK-46:sta 0-2-tilanteesta 3-2-voitokseen.

– Kaikki on edelleen auki, sen näimme välierissä. Nyt meidän pitää nollata tilanne ja luottaa omaan peliimme, Dicken kapteeni Joacim Broman sanoi Yle Sportenille.

Cocks on marssinut kuluvan kalenterivuoden puolella voitosta voittoon, joten ennakkosuosikkina riihimäkeläiset lauantain kamppailuun etenkin keskiviikon esityksen jälkeen joka tapauksessa lähtevät.

Pronssiotteluun tasatilanteesta

Mestaruus ratkeaa, jos on ratketakseen, mutta pronssimitalien kohtalo ratkeaa varmuudella lauantaina Karjaalla. Otteluun lähdetään tasatilanteesta GrIFK:n ja BK-46:n pelattua keskiviikkona Kauniaisissa 27-27-tasapelin. Pronssi ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella ja tarvittaessa ratkaisua haetaan jatkoeristä.

BK:lla on takana pettymys välierissä, mutta virtaa riittää taisteluun himmeämmistäkin mitaleista.

– Totta kai olisimme toivoneet pelaavamme isommista asioista kuin nyt pelaamme. Mitali on kuitenkin aina mitali, BK:n Oliver Nordlund painotti Västra Nylandille.

SM-liiga lauantaina 24.4.:

3. finaali:
Klo 16.00 Cocks – Dicken (VeikkausTV, SolidSport)
2. pronssiottelu:
Klo 18.00 BK-46 – GrIFK (SolidSport)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk