Neljä ottelua SM-liigaa viikonloppuna

SM-liigassa pelataan viikonloppuna neljän ottelun kierros. Kolme otteluista on ohjelmassa lauantaina ja yksi sunnuntaina.

Lauantaina kohtaavat Kauniaisissa kaimaseurat GrIFK ja ÅIFK sekä Helsingissä pääkaupungin derbyssä HIFK ja Dicken. HC Tallinnilla on puolestaan edessä Länsi-Uusimaan turnee, kun lauantaina tallinnalaisia isännöi SIF ja sunnuntaina BK-46.

GrIFK ja ÅIFK taistelevat alkukauden perusteella samoista sijoituksista ja lauantain kohtaamisella onkin iso merkitys kummallekin. ÅIFK:lla on koossa viidestä pelatusta ottelusta neljä pistettä ja Granilla kolmesta ottelusta kaksi.

HIFK kohtaa lauantaina Dickenin ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Dicken on jatkanut läpi kesän samalla pelaajarungolla kuin viime kaudella, ja tuloksissa hyvä yhteispeli on näkynyt alusta saakka.

Viiden sarjakierroksen jälkeen Dicken on ainut voittamaton joukkue koko sarjassa viiden ottelun voittoputkellaan. HIFK puolestaan sai kauden voittotilinsä auki keskiviikkona kaatamalla ÅIFK:n.

Tallinn on ehtinyt pelata kolme ottelua SM-liigaa ja pistetili näyttää edelleen nollaa, mutta toisaalta tappiot ovat olleet niukkoja. Nyt joukkue hakee avauspisteitään ensin Siuntiosta ja sen jälkeen Karjaalta.

Oman mausteensa sunnuntain ottelulle tuo se, että BK-46 ja Tallinn arvottiin vastaan myös eurokentillä. BK:n päävalmentaja Andreas Rönnberg on hiukan huolissaan europeleistä jatkon suhteen, mutta Tallinnin kohtaamista sen enempää SM-liigassa kuin eurokentillä hän ei näe ongelmana.

– Minusta on hiukan tekopyhää sanoa, ettei haluaisi pelata virolaista joukkuetta vastaan koronaviruksen takia. Virustilanne ei ole hyvä Helsingissäkään, jossa pelasimme viikolla, Rönnberg kuittasi tilanteen Västra Nylandille.

SM-liiga viikonloppuna:
La 10.10. klo 16.00 GrIFK – ÅIFK (SolidSport)
La 10.10. klo 16.00 HIFK – Dicken (SolidSport)
La 10.10. klo 17.30 SIF – Tallinn (SolidSport)
Su 11.10. klo 13.00 BK-46 – Tallinn (SolidSport)

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk