SIF kaatoi kotonaan PIF:n

SIF otti kauden toisen voittonsa, kun se ei antanut kaimaseuralleen mahdollisuuksia, vaan otti kotonaan 32-23 (18-9)-voiton.

PIF aloitti ottelun vahvemmin nousten ensihetkillä kolmen maalin johtoon, mutta sen jälkeen vaaka kallistui yhä vahvemmin kotijoukkueen suuntaan. SIF iski neljä seuraavaa maalia ja alkoi ottaa entistä vahvemmin otetta pelistä. Lopullisen eron SIF repäisi ensimmäisen puoliajan lopulla, kun se kasvatti kahden maalin johtonsa yhdeksän osuman taukojohtoon.

Toisella puoliajalla joukkueet etenivät tasaisemmissa merkeissä, mutta PIF ei onnistunut nousemaan iskuetäisyydelle ja SIF pystyi pitämään ottelun kontrollissaan.

Voitosta huolimatta SIF-valmentaja Teddy Nordling ei ollut täysin tyytyväinen.

– Tahmea ottelu meiltä. Emme oikein päässeet kunnolla käyntiin ja se vaikutti terävyyteen oikeastaan koko ottelun ajan.

SIF:n Carl Weurlander oli valmentajansa kanssa samoilla linjoilla.

– Sitkeä ottelu. Emme oikein saaneet kontrauspeliä käyntiin lukuun ottamatta ensimmäisen puoliajan loppua. Kasvatimme johtoa vakaasti, mutta emme jaksaneet keskittyä loppuun asti. Illan saldo kaksi pistettä ilman kovinkaan vakuuttavaa suoritusta.

PIF-luotsi Mikael Lindblom löysi joukkueensa pelistä parannuskohteita, mutta myös positiivisia asioita.

– Meillä oli hyvä lataus, ja niin kauan kuin pelasimme kurinalaisesti ja joukkueena, pysyimme hyvin mukana. Ikävä kyllä joukkueemme on ohuehko ja juoksuharjoitusta kaivataan lisää. Vastahyökkäykset eivät toimineet niin kuin pitäisi ja puolustuspäässä annoimme tasoitusta maalivahti-Mattilan puuttuessa miehistöstä.

 

SIF-PIF 32-23 (18-9)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
SIF: Carl Weurlander 6, Ott Varik 5, Gustav Svanbäck 5, Sten Maasalu 4, Vincent Voutilainen 3, Atte Marjamäki 3, Alex Vaahtoranta 2, Edvin Voutilainen 1, Christoffer Thor 1 (1), Fredrik Karlsson 1, Robin Järvinen 1

PIF: Mikael Manderoos 7 (3), Aleksa Veselinovic 6, Fredrik Lunden 4, Trencevski Aleksandar      3, Felix Timgren 1, Ilija Krstevski 1, Linus Fröjdö 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Carl Weurlander SIF 3
Aleksa Veselinovic PIF 2
Ott Varik SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Carl Weurlander 1 x 2 min
PIF: Aleksa Veselinovic 1 x 2 min, Fredrik Lunden 1 x 2 min, Linus Fröjdö 1 x 2 min

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Yleisöä: 213

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk