Cocks ja Dicken isännöivät keskiviikon otteluita

SM-liiga jatkuu keskiviikkona 2.10. kahdella ottelulla ja myös mestari Riihimäen Cocks avaa kotimaisen sarjakautensa.

Mestarien liigaa ja Baltian liigaa syyskuussa pelannut Cocks saa SM-liigan avauksessa vieraakseen BK-46:n, joka otti kauden avauksessaan selkeän kotivoiton HIFK:sta.

Cocks on päässyt hiukan nihkeän alun jälkeen hyvään voittoputkeen, kun TATRAN Presov kaatui Mestarien liigan kolmannessa ottelussa ja perään Cocks napsi kaksi voittoa Baltian liigassa, joten voittosävel tuntuu löytyneen Riihimäellä.

Keskiviikon toisessa ottelussa Dicken isännöi Pirkkolassa paikallisderbyä, kun vierailulle saapuu HIFK. HIFK aloitti kautensa surkeasti, kun se kävi Karjaalla kärsimässä rökäletappion BK-46:tta vastaan. Vain pari päivää myöhemmin rooli oli päinvastainen, kun GrIFK kaatui Kalliossa lukemin 35-23.

Dicken voitti ensimmäisessä ottelussaan GrIFK:n Kauniaisissa 24-31 lukemin vahvan toisen jakson turvin. Viime lauantaina ÅIFK jäi täysin jyrän alle, kun Pirkkolassa valotauluun merkittiin lukemat 43-21.

Derbyssä kohtaa kaksi europelejä pelaavaa joukkuetta, kun myös HIFK aloittaa Challenge Cup -urakkansa tulevana viikonloppuna. HIFK pelaa kotiottelunsa poikkeuksellisesti Riihimäellä uudella Cocks Areenalla itävaltalaista Bregenziä vastaan ja Dicken matkaa tuplaotteluun Skotlantiin Edinburghiin, jossa se kohtaa Livingston HC:n.

SM-liiga keskiviikkona 2.10.:
19.00 Cocks – BK-46 (VeikkausTV)
19.00 Dicken – HIFK

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk