SIF kaatoi HIFK:n trillerissä

HIFK ja SIF pelasivat kauden aiemman kohtaamisen tavoin erittäin tasaisen ottelun, jonka SIF loppuhetkillä käänsi edukseen ja sinetöi samalla paikan ylemmässä jatkosarjassa.

Avausjakso eteni kaikkiaan hyvin tasaisena. SIF oli niukasti niskan päällä, mutta ei kertaakaan johtanut enempää kuin kahdella maalilla. HIFK puolestaan johti ottelua ensi kertaa vasta vajaa viisi minuuttia ennen taukoa. SIF kuitenkin käänsi taas tauon alla tilanteen edukseen.

Tauon jälkeen SIF käväisi jo neljän maalin johdossa, mutta HIFK imi eron nopeasti umpeen ja siitä eteenpäin jatkettiin jälleen erittäin tasaisesti johdon vaihdellessa molemmin puolin. Ottelun loppuminuutit olivat melkoista jännitysnäytelmää, joka ratkesi päätössekunnilla lopulta SIF:n eduksi HIFK:n haettua elintärkeää voittomaalia kaikin keinoin.

HIFK:n päävalmentaja Jaakko Horelli oli pelaajiensa tavoin antanut kaikkensa ottelun tiimellyksessä.

– Nyt heti pelin jälkeen ei pysty muuta kuin onnittelemaan vastustajaa voitosta, Horelli tyytyi toteamaan.

SIF-luotsi Teddy Nordling puolestaan kehui sekä ottelua kokonaisuutena että molempia joukkueita.

– Oli todella kova ja tasainen peli. Täytyy nostaa hattua omalle joukkueelle, että jaksettiin painaa ja uskoa loppuun asti. Se kumpi sai voiton, oli todella pienestä kiinni, mutta olimme tänään onnekkaampia. Varmasti oli viihdyttävä ottelu myös katsojille. uskoi Nordling.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä napsineen SIF:n Dusan Andrejevicin oli helppo yhtyä valmentajansa mietteisiin.

– Oli todella kova ottelu. Olimme valmistautuneet hyvin tähän peliin ja olimme analysoineet vastustajan pelityyliä. HIFK on hyvä joukkue, mutta onnistuimme tänään viime hetken maalilla saamaan voiton, Andrejevic iloitsi.

HIFK – SIF 27-28 (14-16)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
HIFK: Niclas Ahlgren 10 (3), Roman Protcenko 5, Oscar Udd 3, Vladimir Knopinskii 3, Géza Vasvári 2, Ardo Puna 2 (2), Gheorghe Safronii 1, Erkka Näntö 1
SIF: Dusan Andrejevic 6, Ott Varik 5, Sten Maasalu 5, Anton Luuppala 5, Carl Weurlander 4, Gustav Svanbäck 2, Fredrik Karlsson 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Dusan Andrejevic SIF 3
Ott Varik SIF 2
Rony Leven SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
HIFK: Géza Vasvári 1 x 2 min, Niclas Ahlgren suora punainen kortti, Oscar Udd 2 x 2 min, Vladimir Knopinskii 1 x 2 min
SIF: Carl Weurlander 1 x 2 min, Dusan Andrejevic 1 x 2 min, Ott Varik 1 x 2 min

Erotuomarit: Miro Korja – Christopher Metsämäki

Yleisöä: 295

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk