GrIFK ja BK-46 päättävät runkosarjan viimeistä edellisen kierroksen

SM-liigan runkosarja lähestyy päätöstään ja toiseksi viimeisen kierroksen päätöskamppailu pelataan lauantaina, kun GrIFK ja BK-46 kohtaavat Kauniaisten Luolassa.

GrIFK:n pitkä voitoton putki päättyi viime viikolla Paraisilla, josta joukkue haki viiden maalin vierasvoiton PIF:sta ottelussa, joka ei noussut klassikoiden joukkoon. Sitä edeltäneet SIF- ja Cocks-ottelut olivat pelillisesti selkeä harppaus aiempaan ja samalla teemalla GrIFK lähtee karjaalaisten kiusaksi.

GrIFK:n kohdalla tähtäimessä on saavuttaa ÅIFK:n kahden pisteen etumatka. BK puolestaan kamppailee tiukasti runkosarjan kärkisijoista Dickenin ja Cocksin kanssa.

Vahvassa voittoputkessa oleva BK lähtee kamppailuun suosikkina, mutta Granin piristyneet otteet on pantu tarkasti merkille myös karjaalaisleirissä.

– Jokin aika sitten olisi ehkä voinut ajatella, että pisteiden saamisen GrIFK:lta pitäisi olla helppoa. He ovat kuitenkin nostaneet pelaamisen tasoa Mikael Källmanin johdolla ja pysyivät hyvin mukana sekä SIF:aa että Cocksia vastaan, BK:n André Udd huomautti Västra Nylandissa.

Hyvän esimerkkinä kauniaislaisten ryhtiliikkeestä tammikuun otteluissa paljon peliaikaa ja vastuuta saanut Granin A-juniori Alexander Qvist nousi parrasvaloihin ennakkoluulottomalla esiintymisellään. Tähtisade poiki lopulta niin paljon kunniaa että 16 maalia kolmessa ottelussa alati kasvavalla itseluottamuksella viimeistellyt nuorukainen nimettiin koko SM-liigan kuukauden tähtipelaajaksi.

Ottelu Kauniaisissa alkaa lauantaina kello 16.00.

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk