GrIFK:lle avausvoitto

Perjantain ainoassa SM-liigan ottelussa kohtasivat vielä voitoitta olleet PIF ja GrIFK. GrIFK sai voittotilinsä tämän kauden osalta auki ottamalla 26-21 (12-9)-voiton.

Ottelu oli kokonaisuudessaan varsin tasainen, mutta kotijoukkue ei käynyt kertaakaan johtopaikalla. Toisaalta GrIFK ei päässyt isänniltään missään vaiheessa selvälle karkumatkalle. GrIFK lähti toiselle puoliajalle kolmen maalin johdossa.

PIF tuli toiselle puoliajalle heti vahvasti ja nousi tasoihin. Ottelun ratkaisu nähtiin jakson puolivälin tuntumassa, kun GrIFK:lle osui vahva vaihe ja se sai repäistyä viiden maalin johdon. Piffen pääsi vielä kolmen maalin etäisyydelle, mutta GrIFK piti pintansa loppuun saakka ja pystyi nappaamaan kauden avausvoittonsa.

PIF:n valmentaja Michael Lindholm harmitteli, ettei joukkue onnistunut paikoistaan.

– Meillä oli paljon pieniä epäonnistumisia ottelussa ja realiteettihan on se, että tällaisella heittoprosentilla voittaminen on vaikeaa. Teimme pelistä itsellemme liian vaikean tällä kertaa.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman ei ollut täysin tyytyväinen esitykseen, mutta voitto maistui.

– Peli ei oikein pysynyt kasassa kentän molemmissa päissä, mutta tämä oli meille todellinen pakkovoitto. Teimme riittävästi töitä voittaaksemme, mutta olisimme tilanteiden puolesta voineet ratkaista ottelun jo aikaisemmin.

Hyvän ottelun Granin maalilla torjunut Albert Georgs kiitteli joukkueen taistelua.

– Vaikea tilanne tulla Paraisille perjantai-iltana, meillä oli pitkä bussimatka. Kausi on ollut vaikea, mutta päätimme antaa kaikkemme tänään. Taistelimme mielestäni hyvin.

PIF-GrIFK 21-26 (9-12)
Maalintekijät: maalit (7m maalit)
PIF: Viktor Gruzinskiy 7, Fredrik Lunden 6 (2), Aleksandar Trenchevski 3, Aleksa Veselinovic 2, Ilija Krstevski 2, Sebastian Fagerlund 1

GrIFK: Ville Viljanen 6, Alexander Qvist 5, Niki Tuominen 4, Anthony Hellakoski 4, Fredrik Forss 3, Anton Karlsson 2, Alexander Lång 1 (1), Emanuel Holfve 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Albert Georgs GrIFK 3
Alexander Qvist GrIFK 2
Viktor Gruzinskiy PIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
PIF: Aleksandar Trenchevski 2 x 2 min, Ilija Krstevski 1 x 2 min, Valter Lehtinen 1 x 2 min
GrIFK: Alexander Lång 1 x 2 min, Alexander Qvist 1 x 2 min

Erotuomarit: Miro Korja – Christopher Metsämäki

Yleisöä: 245

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk