Neljän ottelun viikonloppu SM-liigassa

Tammikuusta helmikuulle siirrytään SM-liigassa sujuvasti, kun perjantaina ja lauantaina pelataan yhteensä neljä ottelua.

Viikonlopun avaa Paraisilla ottelu PIF – GrIFK, jossa vastakkain ovat kaksi vielä ilman voittoa olevaa joukkuetta. PIF on alkuvuodesta väläytellyt, mutta suurempi muodonmuutos tuntuu tapahtuneen Granissa, joka uuden päävalmentajan Mikael Källmanin johdolla puristi ensin pisteen SIF:ta ja piti sen jälkeen tiukilla Cocksia.

Nousukuntoinen GrIFK on seuran verkkosivujen mukaan valmistautunut kauden tähän saakka ehkä tärkeimpään otteluunsa huolella. Perjantainen vieraspeli on monessa mielessä merkityksellinen joukkueelle, joka on vasta tammikuun aikana alkanut esiintyä odotetulla tavalla. Lauantainen SIF- ja keskiviikkoinen Cocks-ottelu lupaavat paljon ja ennen kaikkea ovat antaneet itseluottamusta joukkueelle, joka on kohdannut kauden mittaan lukuisia pettymyksiä.

Lauantain ottelut avataan Karjaalla, jossa BK-46 isännöi ÅIFK:ta. Isännillä on haarukassa vielä runkosarjan ykkössijakin.

– Voittojen myötä olemme antaneet itsellemme mahdollisuuden voittaa runkosarja. Sinällään se ei ehkä ole niin tärkeää, mutta ainakin kaikki ratkaistaan nyt viimeisessä ottelussa Dickeniä vastaan, BK-luotsi Andreas Rönnberg mietti asetelmia Västra Nylandissa.

SIF puolestaan saa vieraakseen Dickenin, joka kauden avaustappionsa jälkeen palasi viikolla taas vakuuttavasti voittokantaan kaatamalla PIF:n. Pelaajapuolella SIF on saanut hyviä uutisia; Alexander von Numers palasi vuoden poissaolon jälkeen ja uusi hankinta, serbialainen viivapelaaja Dusan Andrejevic on pääsemässä myös joukkueeseen sisään.

– Olen saanut hyvän kuvan hänestä. Olemme ehtineet harjoitella yhdessä vasta vähän, mutta hänellä on varmasti paljon annettavaa, von Numers arvioi.

Lauantain päättää Cocksin ja HIFK:n kohtaaminen. Cocks on tämän vuoden puolella ehtinyt kaataa jo Dickenin ja GrIFK:n ja peli alkaa olla hyvin raiteillaan. Voitto on alla myös HIFK:lla, joka haki viikolla pisteet ÅIFK:lla melkoisessa maalijuhlassa. HIFK tarvitsee kipeästi pisteitä noustakseen neljän parhaan joukkoon, mutta tähän otteluun Cocks lähtee ehdottomana ennakkosuosikkina.

SM-liiga viikonloppuna:

Pe 31.1.
19.00 PIF – GrIFK
La 1.2.
16.00 BK-46 – ÅIFK
17.15 SIF – Dicken
18.00 Cocks – HIFK

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk