Dicken haki hienon voiton Cocksista

Dicken jatkoi vahvoja otteitaan ylemmässä jatkosarjassa kaatamalla keskiviikkona vieraissa Cocksin selvällä erolla.

Cocks aloitti ottelun vahvemmin, mutta Dicken nousi nopeasti mukaan peliin ja käänsi tilanteen edukseen. Tauon alla Dicken oli jo lähdössä karkumatkalle ja eroa ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen oli vieraiden eduksi neljä maalia.

Dicken jatkoi vahvasti myös tauon jälkeen ja oli toisen jakson puolivälissä jo kahdeksan maalin johdossa. Cocks sai vielä pienen kirin päälle. mutta ei lopulta pystynyt uhkaamaan tosissaan Dickenin voittoihin.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas ei ollut alkuunkaan tyytyväinen näkemäänsä.

– Emme onnistuneet toteuttamaan sitä, mitä sovimme ennen peliä. Maalinteko ei ollut sillä tasolla, että olisimme voineet voittaa.

Dickenin virkaveli Björn Monnberg oli ymmärrettävästi helpompi löytää positiivista pelaamisesta.

– Hyvää tekemistä meiltä, varsinkin puolustus- ja maalivahtipeli. Olen tyytyväinen, Monnberg tiivisti.

Ottelun vakuuttavin pelaaja ja kolme LähiTapiola-tähteä kerännyt mies seisoi Dickenin tolppien välissä. Mikael Mäkelä toimi viimeisenä lukkona varmasti.

– Hyvä matsi meiltä. Taisteltiin puolustuspäässä ja hyökkäyspäässäkin peli rullasi. Toki näkyi, että Cocksilta puuttui pelaajia, tulee varmasti tiukka peli kotona, Mäkelä ennakoi jo jatkoa.

Cocks – Dicken 24-31 (10-14)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Cocks: Nico Rönnberg 7 (1), Yury Lukyanchuk 5, Nils Kreicbergs 4 (3), Aleksandar Gugleta 3, Yuri Semenov 2, Bojan Zupanjac 1, Aliaksandr Tsitou 1
Dicken: Filip Söderlund 6 (2), Ian Martin 5, Anton Rémy 4, Max Granlund 4, Gusten Montonen 3, Robin Granlund 3, Joacim Broman 2 (2), Timmy Thor 1, Tadas Stankevicius 1, Oskar Monnberg 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Mikael Mäkelä Dicken 3
Yury Lukyanchuk Cocks 2
Ian Martin Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Aliaksandr Tsitou 1 x 2 min
Dicken: Ian Martin 1 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 349

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk