Kohti kautta: PIF

Viime kaudella yhdeksännelle sijalle jäänyt Pargas IF lähtee kauteen melkoisesti muuttuneena ja joukkueen rakentuminen jäi vielä varsin viime tippaan.

Uuteen kauteen Paraisilla lähdetään uuden päävalmentajan Michael Lindblomin johdolla. Varsin kapealla ringillä kauteen valmistautunut joukkue sai kaivattuja vahvistuksia vasta aivan siirtoajan loppuhetkillä.

Iso merkitys joukkueen kokoamisessa oli sillä, että ÅIFK:sta saatiin kolme lupaavaa pelaajaa lainalle.

– Iso kiitos tästä naapuriseuralle. Tammikuussa sitten katsotaan jatketaanko ja mikä on ÅIFK:n tarve ja meidän tarpeemme, PIF:n puheenjohtaja Tommi Suominen kertoi.

Merkittävä vahvistus PIF:lle on myös viime kaudella BK-46:ssa pelannut ukrainalainen Victor Gruzinsky. Miestä ei Paraisilla kuitenkaan vielä ole nähty.

– Viisumiongelman takia mies on edelleenkin kotona eikä Paraisilla. Nyt on pakko sitten miettiä. Jos viisumia ei saa, niin pitää keksiä jotain uutta. Kausi alkaa, emmekä mekään voi odottaa, jos se viisumiasia ei järjesty, kun sitä ollaan viisi viikkoa odotettu – se on aika pitkä aika, Suominen harmittelee.

Joka tapauksessa kauteen lähdetään luottavaisena ja tavoitteena on parantaa sitten viime kauden.

– Joukkue on täysin erilainen kuin viime kaudella, se pitää myöntää. Mutta ollaan varmasti kilpailukykyisempiä ja tavoite on haastaa ainakin muutama joukkue ja myös kiilata korkeammalle runkosarjassa.

PIF
Sijoitus 9. kaudella 2018-19

Uudet pelaajat:
Aleksandar Trencevski (HC Sturga, MKD)
Henry Kellgren (Akilles)
Mikael Manderoos (ÅIFK)
Benjamin Fellman (ÅIFK)
Samuel Edberg (ÅIFK)
Victor Gruzinsky (BK-46) ?

Lähteneet pelaajat:
Samuel Alexandersson (HIFK)
Robin Mattsson (ÅIFK)

Avainsanat:

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk