Kolmen ottelun viikonloppu SM-liigassa

SM-liigassa pelataan perjantaina ja lauantaina yhteensä kolme ottelua ja niiden myötä myös PIF avaa kautensa.

Viikonloppu alkaa kaimaseurojen kohtaamisella, kun HIFK isännöi GrIFK:ta perjantaina. Molemmat avasivat kautensa tappiolla ja hakevat nyt avauspisteitään. Oman mausteensa otteluun tuo HIFK:n Ardo Punan saama yhden ottelun pelikielto, jonka mies sovittaa tässä ottelussa.

Viime vuosina Kalliossa pelatut ottelut ovat olleet yleisöönmeneviä jännityspillereitä ja joukkueet ratkoivat viime kauden viimeisessä runkosarjaottelussa myös paikat ylempään ja alempaan jatkosarjaan. Pre-seasonilla IFK-turnauksessa Turussa joukkueet päätyivät tasapeliin.

Lauantain kautensa voitolla GrIFK:sta avannut Dicken saa vieraakseen ÅIFK:n. Dickenin ensimmäinen ottelu osoitti joukkueen laajuuden sekä vaihtopenkin korkean tason, sillä peräti 11 pelaajaa merkkautti itselleen maalin viime lauantain pelissä ja Dicken lähteekin kamppailuun ennakkosuosikkina.

Turkulaiset avauskierroksella kukistanut SIF saa vieraakseen kauden ensimmäisen ottelunsa pelaavan PIF:n. Vielä pari viikkoa sitten Suomen Cupissa PIF oli liikkeellä erittäin ohuella ryhmällä, mutta on sen jälkeen vahvistunut viidellä pelaajalla ja lähtee nyt Siuntioon haastamaan kovaa kotijoukkuetta.

SM-liiga viikonloppuna:
Pe 27.9. 18.30 HIFK – GrIFK
La 28.9. 16.15 Dicken – ÅIFK
La 28.9. 17.15 SIF – PIF

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk