Kohti kautta: ÅIFK

Perinteikäs ÅIFK pelasi itsensä viime kaudella jatkosarjaan varmasti, mutta eväät eivät lopulta riittäneet 7. sijaa korkeammalle.

Suurimpiin suosikkeihin ÅIFK ei alkavallakaan kaudella ennakkoon kuulu, mutta päävalmentaja Robin Karlssonilla on käytössään lupaava sekoitus nuoria pelaajia sekä kokeneempaa kaartia seuraikoni Andreas Nyströmin johdolla.

Tulevaisuutta on myös vahvasti ja ÅIFK:n liigajoukkueen harjoitusrinkiin kuuluvat IFK:n omat kasvatit Mikael Manderoos ja Benjamin Fellman pelaavat syyskauden lainapelaajina Piffenin liigajoukkueessa.

– Avasimme keskustelut kolmisen viikkoa sitten Piffenin päävalmentaja Michael Lindblomin kanssa ja seurat pääsivät lopulta nopeasti molempia palvelevaan ratkaisuun. Meidän nuoret saavat arvokasta liigakokemusta lainan myötä, mutta pelaaminen A-poikien ykkösjoukkueen ringissä ja harjoittelu Turussa onnistuvat myös edelleen.

– Piffen saa kaksi motivoitunutta ja hyvin harjoittelevaa poikaa pelaavaan rosteriinsa, kommentoi A-poikien valmentaja Aku Kuusisto.

(ÅIFK joutui viime hetkillä perumaan osallistumisensa SM-liigan kauden avausinfoon, jonka antiin nämä artikkelit perustuvat)

ÅIFK
Sijoitus 7. kaudella 2018-19

Lähteneet pelaajat:
Albin Järvinen (lop.)
Markus Aspelin (lop.)
Paavo Brummer (lop.)
Wilhelm Hammarberg (lop.)
Mikael Manderoos (PIF, laina syksy 2019)
Benjamin Fellman (PIF, laina syksy 2019)

Tulleet pelaajat:
Robin Mattsson (PIF)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk