Kolmen ottelun keskiviikko SM-liigan jatkosarjoissa

SM-liigan ylemmän ja alemman jatkosarjan toiset ottelukierrokset saadaan päätökseen keskiviikon 26.2. otteluiden myötä.

Ilta avataan keskiviikkona Fennia Arenalla Västnylandsderbylla SIF – BK-46. SIF kärsi jatkosarjaan avauksessa vierastappion Dickenille ja runkosarjan voittanut BK-46 puolestaan taipui niukasti Cocksille. Siuntiossa asetelmat nähdään kuitenkin selkeinä.

– Kolme etukäteissuosikkia taistelee ykkössijasta ja me olemme sitten haastajia numerolla neljä. Kyse on vain siitä, että haasteesta pitää nauttia, yrittää vähän tapella muita vastaan ja ehkä onnistuakin jossain ottelussa, SIF:n päävalmentaja Teddy Nordling kuvailee Västra Nylandille.

– Vaikka on vaikeampaa, emme saa menettää itseluottamustamme, vaan pitää uskoa omaan tekemiseemme.

Dicken palasi sarjataulukon piikkipaikalle SIF-voittonsa myötä, mutta Cocks ja BK-46 ovat vain pisteen päässä. Keskiviikkona lauttasaarelaiset matkaavat Riihimäelle ja Cocks Areenalla pelataan todella tärkeistä pisteistä.

Syksyllä runkosarjan ottelussa Dicken haki peräti kuuden maalin voiton Cocksista, mutta Cocks kuittasi puntit tasoihin voittamalla tammikuun lopulla Pirkkolassa neljällä maalilla.

Keskiviikkona pelataan myös alemmassa jatkosarjassa, jossa asetelmat ovat jo ehtineet kääntyä ainakin osittain. ÅIFK:n ja GrIFK:n kohtaaminen onkin tässä vaiheessa sarjan kärkikamppailu ja voittaja ottaa jo kohtuullisen tukevan otteen puolivälieräpaikasta. Kumpikin aloitti alemman jatkosarjan voitolla ja HIFK:n maanantai-illan kompastelu Paraisilla nostaa keskiviikon ottelun merkitystä huomattavasti.

Joukkueitten edellinen kohtaaminen on vain parin viikon takaa, kun Grani otti runkosarjan päätöskierroksella kotonaan voiton maalein 31-27 ja kiilasi niukasti turkulaisten edelle sarjataulukossa. Syksyllä Turussa ÅIFK puolestaan vei joukkueitten kohtaamisen nimiinsä maalein 29-25.

SM-liiga keskiviikkona 26.2.:
18.00 SIF – BK-46
18.30 Cocks – Dicken
19.00 ÅIFK – GrIFK

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk