Kaksi tärkeää ottelua jatkosarjoissa viikonloppuna

Sekä SM-liigan alemmassa että ylemmässä jatkosarjassa pelataan viikonloppuna yksi ottelu ja molemmissa panoksia riittää.

Perjantai-iltana Turussa pelataan alemman jatkosarjan toinen Varsinais-Suomen derby ÅIFK:n isännöidessä PIF:aa. Joukkueitten ensimmäinen kohtaaminen Paraisilla viikko sitten päättyi ÅIFK:n äärimmäisen niukkaan voittoon ja sen myötä asetelmat ovat nyt turkulaisittain herkullisemmat.

GrIFK varmisti viikolla paikkansa puolivälierissä ja toinen paikka on vielä haussa. ÅIFK tarraisi voitolla erittäin tiukasti kiinni siihen, mutta ilmaiseksi pisteet eivät taatusti irtoa, sillä PIF:lle voitto merkitsisi nousemista vielä tiukasti taisteluun samasta alemman jatkosarjan kakkossijasta ja viimeisestä playoff-paikasta.

Panoksia ei puutu myöskään lauantaisesta ylemmän jatkosarjan ottelusta BK-46 – Dicken. Neljännen kierroksen ottelunsa jo viikolla pelannut Cocks kiilasi SIF-voitollaan hetkeksi sarjataulukon kärkeen ja taistelu kahdesta suorasta välieräpaikasta on todella tiukkaa. Ennen lauantain ottelua BK-46 on tasapisteissä Cocksin kanssa ja Dicken kaksikosta pisteen perässä.

Viime lauantaina Pirkkolassa joukkueet pelasivat erittäin tiukan ja vähämaalisen ottelun, jossa Dickenin kiri ei aivan riittänyt, vaan BK vei pisteet niukalla yhden maalin erolla. Runkosarjan kärkisijat ovat näin ollen karjaalaisilla täysin omissa käsissä.

– Olemme puhuneet keskenämme, että tavoitteemme on olla ykkönen tai kakkonen ja päästä suoraan välieriin. Sitähän ei sitten tiedä miten iso merkitys sillä on, BK-luotsi Andreas Rönnberg sanoi Yle Sportenille.

SM-liiga viikonloppuna:
Pe 6.3. klo 18.00 ÅIFK – PIF
La 7.3. klo 16.00 BK-46 – Dicken

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk