SIF otti selvän voiton ÅIFK:sta

SIF:n vahva alku keskiviikon kotiottelussa ÅIFK:ta vastaan siivitti siuntiolaiset lopulta selvään voittoon.

Kotijoukkue SIF tuli otteluun vahvasti, otti avaimet heti käsiinsä ja avausjakson puolivälissä eroa SIF:n hyväksi oli jo seitsemän maalia. Jakson loppu oli tasaisempaa, mutta taukojohto kirjattiin isännille yhdeksän maalin erolla.

Heti tauon jälkeen ÅIFK pääsi hiukan kaventamaan, mutta viittä maalia lähemmäs vieraat eivät missään vaiheessa päässeet. Vähitellen SIF paineli lopullisesti omille teilleen ja vei voiton yli kymmenen maalin marginaalilla.

SIF:n päävalmentaja Teddy Nordling oli esitykseen tyytyväinen ja näki kaikuja syksyltä otteissa.

– Löysimme takaisin omaan peliin. Tänään oli peli-iloa ja paljon vauhtia. Puolustus toimi ja löysimme paikat hyökkäyksessä, Nordling kiitteli.

ÅIFK-luotsi Robin Karlssonin mukaan turkulaiset tekivät voittamisen kotijoukkueelle hiukan turhankin helpoksi.

– Saamme kyllä kaivaa peilin esiin päivän päätteeksi. Tänään ei oikein mikään toiminut. Samalla saamme onnitella SIF:iä hyvin pelatusta ottelusta, parempi joukkue voitti, Karlsson myönsi.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä kuitannut, kymmenen maalia heittänyt SIF:n Fredrik Karlsson kiitteli joukkuekavereitaan.

–  Pelasimme tänään hyvin joukkueena. Puolustus toimi ja saimme helppoja vastahyökkäyksiä. Hyökkäyksessä pelasimme hyvin yhteen ja se antoi minulle hienoja heittopaikkoja joista oli hyvä laittaa pallot sisään, Karlsson totesi.

SIF – ÅIFK 37-26 (20-11)

Maalintekijät
SIF: Fredrik Karlsson 10, Gustav Svanbäck 8, Ott Varik 7, Alexander von Numers 4, Christoffer Thor 4, Eduard Zakharov 2, Vincent Voutilainen 1, Sten Maasalu 1
ÅIFK: Isak Lehvonen 6, Andreas Nyström 5, Peik Sjöblom 4, Elias Nyman 4, Valter Georgs 3. Wilhelm Hammarberg 2, Valto Kuusisto 1, Oscar Berglund 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Fredrik Karlsson SIF 3
Thomas Lostedt SIF 2
Elias Nyman ÅIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Vincent Voutilainen 2 x 2 min
ÅIFK: Kalle Kankaanpää 1 x 2 min, Peik Sjöblom 1 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 207

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk