Cocks varmaan voittoon PIF:n vieraana

Cocks haki keskiviikkona odotetun voiton PIF:n vieraana vakuuttavasti.

Alkuminuuttien jälkeen Cocks otti tukevan otteen pelistä ja hivuttautui vähitellen yhä selvemmälle karkumatkalle. Taukoon mennessä vierasjohto oli kasvanut jo seitsemään maaliin.

Toisella jaksolla Cocks keskittyi lähinnä pitämään kiinni selvästä johtoasemastaan ja ero pysytteli pitkään samoissa lukemissa. PIF sinnitteli ottelussa mukana, mutta ei käytännössä pystynyt Cocksia enää uhkaamaan ja vieraat veivät varmasti pisteet matkaansa.

PIF-valmentaja Peter Söderlund löysi etenkin oman pään pelaamisesta positiivista tappiosta huolimatta.

– Meiltä puolustuksen kannalta itse asiassa eräs kauden parhaista esityksistä, varsinkin vastus huomioon ottaen. Pojat ottivat kovaa puolustussuuntaan ja maalissa Ville Nordqvist pelasi hyvän ottelun ja pääsi kahdesti maalinkin makuun, Söderlund sanoi.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas sanoi suoraan, että otteluun oli asetettu myös selkeitä pelillisiä tavoitteita.

– Emme pelanneet niinkään tuloksesta, vaan me olimme asettaneet muutamia muita tavoitteita otteluun. Alussa emme aina onnistuneet, mutta saimme kuitenkin eroa. Olen pääosin tyytyväinen puolustukseemme, joka oli eräs illan painopisteistämme.

– Uusi pelaaja Nils Kreicbergs oli harjoitellut kanssamme kaksi kertaa ennen ottelua, siihen suhteutettuna hän pelasi hyvin. Hän näytti olevansa hyvä pelaaja, mutta kestää jonkin aikaa ennen kuin hän pääsee kuvioihimme sisään, Savukynas huomautti.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä kuittasi Cocksin Oleksandr Kyrylenko.

– Meiltä hyvä peli, toivottavasti peli oli myös yleisön mieleen. Testasimme muutamia uusia asioita ja kuvioita, Kyrylenkokin muistutti.

PIF – Cocks 18-30 (6-13)

Maalintekijät
PIF: Robin Mattsson 5, Aleksa Veselinovic 4, Fredrik Lunden 4, Ville Nordqvist 2, Jane Jancev 2, Linus Fröjdö 1
Cocks: Nico Rönnberg 7, Teemu Tamminen 5, Roni Syrjälä 4, Davor Basaric 4, Vitalie Nenita 3, Bojan Zupanjac 2, Oleksandr Kyrylenko 2, Aliaksandr Tsitou 1, Yury Lukyanchuk 1, Nils Kreicbergs 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Oleksandr Kyrylenko Cocks 3
Davor Basaric Cocks 2
Fredrik Lunden PIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
PIF: Daniel Söderlund 1 x 2 min, Jane Jancev 1 x 2 min
Cocks: Davor Basaric 2 x 2 min, Nils Kreicbergs 1 x 2 min, Oleksandr Kyrylenko 1 x 2 min, Vitalie Nenita 1 x 2 min

Erotuomarit: Magnus Roth – Niko Tillan

Yleisöä: 195

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk