SIF karkasi jo avausjaksolla PIF:lta

SIF otti vakuuttavasti kolme pistettä lauantaisesta kotiottelustaan PIF:aa vastaan ja jatkaa ylemmän jatkosarjan paikan metsästämistä.

Siuntiolaiset latoivat ottelun alkuun nopeasti 3-0-johdon ja vaikka PIF roikkui mukana lukemiin 9-5, ottelu eteni isäntien komennossa. Jakson puolivälin jälkeen SIF:n lukemin 6-0 viemä reilu viisiminuuttinen venytti eron jo kymmeneen maaliin ja komentojärjestys alkoi olla selvä.

Tauon jälkeen ero pysytteli kymmenen maalin tuntumassa, eikä paraislaisjoukkue päässyt toden teolla hätyyttelemään isäntien johtoa. SIF piti avausjaksolla hankkimistaan asemista kiinni lopulta helposti ja vei voiton vakuuttavin numeroin.

SIF:n päävalmentaja Teddy Nordling oli tyytyväinen joukkueensa otteisiin alkuminuuteista lähtien.

– Hauska nähdä ottelun peli-ilo ja että olimme ”kentällä” heti ottelun alusta asti. Hyvä peli pojilta tänään!

– Keskiviikkona on tärkeä ottelu Urheilutalolla HIFK:ta vastaan. Emme ota matsista stressiä, mutta nämä pisteet olisi kyllä mukava poimia mukaan joulutauolle, Nordling mietti.

Marko Brezic PIF:n penkin päässä harmitteli avausjaksoa, jolloin ottelu käytännössä jo karkasi paraislaisilta.

– Tiesimme että SIF on luonnollisesti ottelun suosikki ja Turkua vastaan kärsimämme odottamattoman tappion jälkeen peli oli hapuilevaa. Tänään yritimme pysyä paremmin ottelussa sisällä ja onnistuimmekin siinä osittain. Yritys kaatui kuitenkin taas ensimmäisen puoliajan peliin. Toisella puoliajalla saimme pelin ja pallon kulkemaan paremmin, Brezic arvioi.

– Lopputulos oli odotettu koska SIF on parempi joukkue. Haluamme kuitenkin osoittaa että pystymme maalintekoon ja toisen puoliajan suorituksen johdosta ole ylpeä joukkueestani. Onnea SIF:lle voitosta.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin nappasi kentän korkeimman maalimäärän heittänyt SIF:n Ott Varik.

– Tänään oli hyvä puolustus ja sen ansiosta tuli mukavasti nopeita vastahyökkäyksiä. Sellaisesta tarjoilusta on vain laitettava pallot sisään, Varik muistutti.

SIF – PIF 39-27 (21-11)

Maalintekijät
SIF: Ott Varik 10, Alexander von Numers 7, Gustav Svanbäck 6, Sten Maasalu 6, Eduard Zakharov 5, Fredrik Karlsson 2, Carl Weurlander 1, Christoffer Thor 1, Atte Marjamäki 1
PIF: Jane Jancev 9, Aleksa Veselinovic 5, Joel Tunturi 4, Daniel Söderlund 3, Milos Lojanicic 3, Robin Mattsson 1, Sebastian Fagerlund 1, Alfons Alexandersson 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Ott Varik SIF 3
Gustav Svanbäck SIF 2
Jane Jancev PIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Alexander von Numers 2 x 2 min, Sten Maasalu 1 x 2 min
PIF: Aleksa Veselinovic 1 x 2 min, Sebastian Fagerlund 1 x 2 min

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Yleisöä: 227

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk