SIF haki selvän voiton Paraisilta

PIF:n ja SIF:n kohtaaminen sunnuntaina Paraisilla kulki alusta saakka vieraiden merkeissä ja pisteet matkasivat Siuntioon selvällä erolla.

SIF otti pelin haltuunsa alusta saakka ja johti hikan avausjakson puolivälin jälkeen jo selkein numeroin 2-9. Kotijoukkue PIF pääsi tämän jälkeen hiukan paremmin peliin mukaan, eikä siuntiolaisten johto enää ennen taukoa venähtänyt tätä suuremmaksi.

PIF kävi toisen jakson alussa vielä viiden maalin päässä, mutta SIF venytti eron pian kymmeneen maaliin ja venytti eroa tästä koko ajan vain lisää. Ottelun lopussa ei enää pelattu voitosta ja vierasjoukkue vei pisteet selkeällä 15 maalin marginaalilla.

Kotijoukkue PIF:n päävalmentaja Marko Brezic näki joukkueensa epäonnistuneen nimenomaisesti asiassa, jota ennen ottelua oli painotettu.

– Voin varmasti antaa paremman analyysin, kun olen nähnyt videon ottelusta, mutta he tekivät paljon maaleja vastahyökkäyksistä ja ovat eräs sarjan parhaista joukkueista siinä. Keskustelimme tästä ennen ottelua, mutta näin siinä kuitenkin kävi. Nyt menen koppiin ja keskustelemme asiat läpi, Brezic totesi.

SIF-luotsi Teddy Nordling näki myös vastahyökkäysten olleen avain voittoon.

– Pelasimme hyvää puolustuspeliä ja vastahyökkäyspeli, joka on yksi vahvuuksistamme, onnistui hyvin, Nordling sanoi.

– Rony pelasi hyvin maalissa ja toinen puoliaika oli meille helppo, Nordling kiitteli ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittua Rony Leveniä erityisesti.

Leven itse koki SIF:n päässeen ottelussa jopa ennakoitua helpommalla.

– Meillä oli ehjä kuusikymmenminuuttinen, olisin ehkä odottanut Piffeniltä hiukan enemmän. Heillä on paljon uusia pelaajia, joten he parantavat varmasti. En ollut sen tarkemmin skoutannut heidän vahvistuksiaan, Åbo-pelin tosin katsoin läpi.

– Hyvä peli meiltä kaiken kaikkiaan, Leven summasi.

PIF – SIF 16-31 (7-14)

Maalintekijät:
PIF: Jane Jancev 6, Sebastian Fagerlund 3, Fredrik Lunden 3, Linus Fröjdö 1, Valter Lehtinen 1, Daniel Söderlund 1, Aleksa Veselinovic 1
SIF: Ott Varik 9, Sten Maasalu 5, Eduard Zakharov 5, Atte Marjamäki 4, Fredrik Karlsson 2, Gustav Svanbäck 2, Carl Weurlander 2, Christoffer Thor 1, Edvin Voutilainen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
Rony Leven SIF 3
Ott Varik SIF 2
Eduard Zakharov SIF 1

2 min. ulosajot ja pelistä sulkemiset:
PIF: Aleksa Vseslinovic 1×2 min.
SIF: Vincent Voutilainen 2×2 min., Atte Marjamäki 1×2 min., Eduard Zakharov 1×2 min.

Erotuomarit: Harri Nieminen – Pasi Ojapalo

Yleisöä: 377

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk