ÅIFK ja GrIFK viikon ”veljeskohtaamisessa”

ÅIFK kohtaa keskiviikkoillan jännitysnäytelmässä GrIFK:n Kauniaisista kaimaseurojen kohdatessa viikon ainoassa arkiottelussa.

Suuria muutoksia kesän aikana kokenut ”Grani” avasi kautensa tiukalla tappiolla vieraspelissä Karjaalla, kun taas kotijoukkue Åbo taipui kotonaan PIF:lle. Toisella kierroksella Grani avasi pistetilinsä kaatamalla HC HIK:n, kun ÅIFK puolestaan kärsi selvän tappion HIFK:n vieraana.

Joukkueissa on monia mielenkiintoisia seikkoja. Molemmilla joukkueilla on uudet päävalmentajat sekä nuori pelaajarinki. Molemmat joukkueet myös luottavat pääosin oman seuransa junioritoimintaan, vaikka tällä kaudella kotijoukkueen riveistä löytyykin paljon uusia nimiä.

Ottelun mielenkiintoa lisää entisestään se, että Paavo Brummerin lisäksi kolme muuta viime kaudella Granissa pelannutta pelaajaa ovat siirtyneet mustakeltaisten riveihin: Peik Sjöblom, Wilhelm Hammerberg sekä Valter Georgs.

– Totta kai tuntuu erityiseltä kohdata vanhat joukkuekaverit, mutta odotan sitä todella paljon. Tietysti sitä haluaa tehdä parhaansa ja näyttää mihin pystyy, Sjöblom sanoo Granin verkkosivuilla.

– Minä ja joukkue lähdemme otteluun täysillä. Kovan tempon pitäminen ja teknisten virheiden välttäminen ovat avaintekijöitä. Meidän pitää myös jatkaa työtämme puolustuksen keskustassa, se vaikuttaa paljon.

Ottelu Samppalinnassa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk