SIF haki komean voiton GrIFK:sta

SIF otti pääsiäismaanantaina puolivälieräsarjan ensimmäisen vierasvoiton vakuuttavasti ja siirtyi ottelusarjassa GrIFK:ta vastaan 2-1-johtoon.

Ottelun alku oli edelliskohtaamisten tavoin tasainen. Reilun kymmenen peliminuutin jälkeen GrIFK:n maalinteko tyrehtyi kuitenkin tyystin ja SIF nykäisi maali maalilta seitsemän osuman etumatkan. Suunnilleen näissä lukemissa ero pysyi taukoon saakka.

Toisella jaksolla SIF johti parhaimmillaan jo kymmenellä maalilla, kunnes Grani sai uutta virtaa peliinsä ja pääsi hiukan kaventamaan. Pitkälle kiri ei kuitenkaan riittänyt ja SIF piti varmasti kiinni selvästä johdostaan loppuun saakka.

GrIFK:n päävalmentaja Kaj Hagman harmitteli – ja myös ihmetteli – otteen katoamista kesken avausjakson.

– Meillä oli hyvä tunne ennen ottelua ja sen alussa, mielestäni pelattiin niin kuin oltiin sovittu. Tehtiin asioita ihan hyvin. Sitten tapahtui jotain, epäonnistumisia, huonoa tuuria ja jokunen vihellys meitä vastaan. Siinä sitten hävisi itseluottamus ja ottelu karkasi käsistä.

– Oli meillä kyllä vaikeata myös puolustuksessa, mutta kaikki lähti huonosta hyökkäyksestä, jota kautta SIF pääsi tekemään helppoja maaleja. Otetaan uudet otteet keskiviikkona, Hagman suunnitteli.

SIF-luotsi Teddy Nordling oli moneen asiaan tyytyväinen ja kiitteli erikseen maalivahti Rony Leveniä.

– Tänään puolustettiin taas hyvin, niin kuin näissä kaikissa kolmessa ottelussa. Rony pelasi myös huippu ottelun maalissa. Samaan aikaan minusta meillä on hyvä paine hyökkäyksessä, rakennetaan hyvin paikkoja ja löydetään oikeat ratkaisun paikat. Hyökkäyspeli oli kaiken kaikkiaan liikkuvaa. Tänään tuntui hyvältä, Nordling maiskutteli voittoa.

Samoilla linjoilla oli ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä vienyt SIF:n Ott Varik.

– Mielestäni me puolustettiin paremmin kuin GrIFK tänään. Pelattiin hyvin yhteen maalivahdin kanssa. Saatiin siitä sitten helppoja maaleja, siitä se voitto tuli sitten, Varik kertasi.

3. puolivälierä:
GrIFK – SIF 21-28 (11-17)
Otteluvoitot 2-1 SIF:lle.

Maalintekijät: (7m maalit)
GrIFK: Nikola Zujic 7 (1), Anton Karlsson 5, Miro Koljonen 3, Anthony Hellakoski 3 (1), Sami Silfver 1 (1), Niclas Laurent 1, Emanuel Holfve 1
SIF: Ott Varik 7 (3), Alexander von Numers 5, Christoffer Thor 5, Eduard Zakharov 4, Fredrik Karlsson 3, Sten Maasalu 2, Carl Weurlander 1, Vincent Voutilainen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Ott Varik SIF 3
Rony Leven SIF 2
Anton Karlsson GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Sami Silfver 1 x 2 min
SIF: Alexander von Numers 2 x 2 min, Eduard Zakharov 1 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 396

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk