PIF haki niukan voiton HC HIK:sta

PIF jatkoi hyviä otteitaan SM-karsintasarjassa kaatamalla HC HIK:n tiistaina vieraskentällä äärimmäisen niukasti.

Avausjakso oli kaikkiaan tasainen, vaikka kotijoukkue HIK ei käynyt johdossa kuin kertaalleen. PIF hallitsi hienokseltaan, mutta eroa ei vieraidenkaan hyväksi juuri missään vaiheessa syntynyt merkittävästi. Tauolla PIF johti kahdella maalilla.

Toisen jakson alussa PIF nykäisi eron nopeasti viiteen maaliin, mutta HIK ei luovuttanut. PIF piti kiinni johdostaan, mutta lopussa hankolaiset nousivat tosissaan taistelemaan pisteistä. Kiri riitti maalin päähän, mutta ei lähemmäksi.

HC HIK:n valmentaja Fredrik Karlsson harmitteli koko pistepotin karkamista.

– Pysyttiin ottelussa hyvin mukana paitsi toisen puoliskon alussa kun Piffen vähän karkasi, luultavasti tämä ratkaisi ottelun kun jouduttiin raskaaseen takaa-ajoon. Harmi ettei saatu tasapeliä, kun siihen oli kuitenkin mahdollisuus pelin lopussa.

PIF-luotsi Peter Söderlund oli helpottunut ottelun jälkeen.

– Ottelusta tuli tiukka toisen erään lopussa. kun ei pystytty ratkaisemaan ottelua. Maalivahtimme pelasi mainion ottelun mutta kaikki kunnia Hickenille, hyvin tsempattu!

HC HIK – PIF 27-28 (13-15)

Maalintekijät
HC HIK: Mathias Sandblom 7, Linus Sandblom 6, Fredrik Häggroth 5, Robert Bäckman 5, Anton Rejström 2, Roy Lindqvist 2
PIF: Jane Jancev 10, Aleksa Veselinovic 9, Daniel Söderlund 3, Samuel Alexandersson 3, Sebastian Fagerlund 2. Joel Tunturi 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
HC HIK: Francesco Lodato 1 x 2 min, Mathias Sandblom 1 x 2 min, Robert Bäckman 1 x 2 min
PIF: Daniel Söderlund 2 x 2 min, Ilija Krstevski 1 x 2 min, Samuel Alexandersson 2 x 2 min, Sebastian Fagerlund 1 x 2 min

Erotuomarit: Mikael Lindroos – Sami Kinnari

Yleisöä: 123

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk