Kärkikamppailu ja SM-liigakarsintaa keskiviikkona

Keskiviikkona SM-liigan ylemmässä jatkosarjassa ratkotaan ykkössijan kohtaloa, kun Cocks saa vieraakseen Dickenin. Myös SM-liigakarsinnassa pelataan yksi ottelu.

Cocks on jo aiemmin varmistanut vähintään kakkossijan ylemmässä jatkosarjassa ja myös Dicken varmisti itselleen suoran paikan välieriin voittamalla GrIFK:n lauantaina Kauniaisissa.

Voiton myötä BK-46:n viimeiset teoreettisetkin mahdollisuudet nousta lauttasaarelaisten ohi sarjassa meni, ja näin ollen Dicken tulee saamaan ansaitun, ja myös erittäin tarpeellisen levon alkukevään otteluruuhkan jälkeen. Ruuhka ei missään nimessä ole vielä ohi, sillä joukkue matkaa keskiviikkona Riihimäelle, jossa Cocks isännöi Dickeniä. Joukkueet kohtaavat siis toisensa viikon sisään kahdesti, kun viime viikon keskiviikkona joukkueet väänsivät Pirkkolassa tasapelin.

SM-liigassa joukkueet ovat nyt kohdanneet kolmesti, saldona Dickenin viiden maalin voitto, Cocksin viiden maalin voitto, sekä tasapeli. Voidaan siis sanoa, että melkoisen tiukkaa on, ja kumpikaan ei ole suoranaisesti dominoinut El Romantico -peliparia tällä kaudella.

Panokset ovat sikäli selvät, että mikäli Cocks voittaa, voittaa se koko jatkosarjan ja lähtee siis ykkösenä pudotuspeleihin. Mikäli Dicken voittaa, on lauttasaarelaisilla sarjan voitto omissa käsissä, jolloin sarjan voittoon vaaditaan vielä BK:n kukistaminen viimeisessä pelissä 3.4 Pirkkolassa. Tasatuloksella Cocks on käytännössä myös voittanut jatkosarjan, joten lauttasaarelaisilta vaaditaan ykkössijaan täydet kaksi pistettä.

SM-liigakarsinnassa kohtaavat puolestaan 1. divisioonasta karsintaan nousseet Akilles ja HK Pötsi, jotka ovat kumpikin kirjanneet kahdesta ottelusta voiton ja tasapelin. Akilleksella on kotietu, mutta toisaalta HK Pötsi on vienyt kauden molemmat aiemmat kohtaamiset nimiinsä.

Ottelut keskiviikkona 20.3.:
Ylempi jatkosarja: 18.30 Cocks – Dicken (OZ.com)
SM-liigakarsinta: 19.45 Akilles – HK Pötsi

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk