GrIFK vei trillerin Siuntiossa

GrIFK:n ja SIF:n puolivälieräsarja venyy viidenteen ja ratkaisevaan otteluun kauniaislaisten haettua keskiviikkona Siuntiosta voiton jännittävien vaiheiden jälkeen.

Tasaisten avausminuuttien jälkeen GrIFK otti vahvan otteen kamppailusta ja paineli jo viiden maalin johtoon. SIF alkoi kuroa eroa kuitenkin umpeen ja 20 minuutin kohdalla tilanne oli jälleen tasan. Myös tauko Siuntiossa vietettiin tasalukemissa.

Tauon jälkeen SIF meni jo kahden maalin johtoon, kunnes Grani vei seuraavan reilun kymmenminuuttisen puhtaasti 7-0 ja tarttui tiukasti voittoon. SIF ei kuitenkaan luovuttanut, vaan roikkui kannoilla ja alkoi viimeisen kymmenminuuttisen alussa toden teolla uhata vieraiden johtoa. Viisi minuuttia ennen ottelun loppua tilanne oli jälleen tasan, mutta lopun Grani puristi jälleen vahvemmin ja vei voiton.

SIF-luotsi Teddy Nordling totesi tapahtuneen tyynesti ja siirsi katseensa jo ratkaisevaan viidenteen otteluun.

– Grani vei ottelua aluksi. Sitten saimme kirittyä etumatkan muutaman notkahduksen jälkeen ja ottelu oli taas omissa käsissä. Lopussa marginaalit ratkaisivat ja vastustajat voittivat. Ottelu oli odotetusti tiukka ja tasainen ja nyt oli Granin vuoro voittaa vieraissa. Ensi kerralla on meidän vuoro, Nordling valoi uskoa.

GrIFK:n päävalmentaja Kaj Hagman ei hänkään voittoa liikoja tuuletellut.

– Jatketaan perjantaina. Ottelu oli tiukka ja meillä oli onni mukana, Hagman tiivisti.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan ja kolmen LähiTapiola-tähden miehen, GrIFK:n Anthony Hellakosken mukaan playoffs-tunnelmaa riitti vähän liiankin kautta.

– No, aika jännittäväksi meni lopussa. Vastustajan korkea 5-1-puolustus tuotti meille vähän vaikeuksia. Siinä pelattiin kymmenestä hyökkäyksestä yhdeksän viivalle ja tehtiin nolla maalia. Vastustaja pääsi tekemään tyhjään maaliin, kun meillä oli alivoima. Mutta onneksi kuitenkin klaarattiin. Hyvä fiilis oli hallissa.

4. puolivälierä:
SIF – GrIFK 25-28 (13-13)
Otteluvoitot 2-2.

Maalintekijät: (7m maalit)
SIF: Gustav Svanbäck 7 (2), Fredrik Karlsson 5, Christoffer Thor 4, Ott Varik 2, Sten Maasalu 2, Alexander von Numers 1, Eduard Zakharov 1, Carl Weurlander 1, Vincent Voutilainen 1, Rony Leven 1
GrIFK: Anthony Hellakoski 8 (5), Patrik Johanson 6, Anton Karlsson 5, Nikola Zujic 3, Patrik Lång 3, Jasper Hellberg 2, Miro Koljonen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Anthony Hellakoski GrIFK 3
Gustav Svanbäck SIF 2
Atte Pakarinen GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Christoffer Thor 1 x 2 min, Eduard Zakharov 1 x 2 min, Fredrik Karlsson 1 x 2 min, Sten Maasalu 1 x 2 min
GrIFK: Anton Karlsson 2 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 624

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk