BK-46 haki niukan voiton GrIFK:sta

GrIFK ja BK-46 pelasivat keskiviikkona tasaisen kamppailun, joka kääntyi lopulta karjaalaisten eduksi yhdellä maalilla.

Grani aloitti ottelun terävästi ja repäisi muutaman maalin johdon. BK kuroi kuitenkin eron umpeen, mutta heti perään isännät nykäisivät uudestaan ja johtivat jo viidellä maalilla. Taukoon mennessä ero oli kutistunut kahteen osumaan.

Toinen jakso eteni sekin hienokseltaan kotijoukkueen merkeissä, kunnes BK puristi pysyvämmin rinnalle ja meni ensi kertaa johtoon reilu neljä minuuttia ennen ottelun loppua. Grani kävi vielä tasoissa, mutta BK vei kuitenkin pisteet maalin erolla.

GrIFK:n päävalmentaja Kaj Hagman näki merkkejä pelin paranemisesta, vaikka tulos harmittikin.

– Paremmalla sykkeellä ja asenteella pelattiin tänään kuin viimeksi Karjaalla. Meillä oli tänään hieman ”tolppa ulos”- ja Karjaalla ”tolppa sisään” -päivä. Meidän olisi pitänyt pystyä ratkaisemaan ottelu itse, mutta ei tänään, Hagman puntaroi.

BK-46:n luotsi Mikael Källman kiitteli ottelua kokonaisuutena ja myönsi, että toinenkin lopputulos olisi ollut mahdollinen.

– Oli hyvä ja tiukka ottelu tänään. Grani kyllä vei ja johti suuremman osan ottelusta. Me taidettiin johtaa vain kun summeri soi. Hyvä ottelu ottaen huomioon, että molemmat joukkueet eivät pelanneet ihan täydellä kokoonpanolla.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä vei BK:n Viktor Gruzinskii.

– Tänään oli ihan hyvä peli. Päästiin harjoittelemaan 6:0-puolustusta ja miten nousta heittäjiä vastaan. Tiesimme että varsinkin Zujicilla on kova heitto. Myös heidän viivapelinsä saatiin hyvin pimennettyä. Mukavaa oli pelata hienon yleisön edessä, Gruzinskii kiitteli.

GrIFK – BK-46 27-28 (17-15)

Maalintekijät
GrIFK: Sami Silfver 8, Nikola Zujic 7, Jonathan Almark 5, Miro Koljonen 3, Anton Karlsson 2, Erik Åkermarck 1, Jonathan Berg 1
BK-46: Sebastian Säkkinen 6, Viktor Gruzinskii 5, Oliver Nordlund 4, Grygorii Semenchenko 3, Albert Lindholm 3, Alex Lignell 2, Miska Henriksson 2, Robin Sjöman 1, Linus Lindberg 1, Kenneth Dahlberg 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Viktor Gruzinskii BK-46 3
Nikola Zujic GrIFK 2
Sebastian Säkkinen BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Nikola Zujic 2 x 2 min, Sami Silfver suora punainen kortti
BK-46. Albert Lindholm 1 x 2 min, Alex Lignell 1 x 2 min, Linus Lindberg 1 x 2 min, Miska Henriksson 1 x 2 min, Viktor Gruzinskii 2 x 2 min

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson – Mikael Lindroos

Yleisöä: 224

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk