BK-46 ei antanut PIF:n yllättää

BK-46 nappasi kauden viidennen voittonsa voitettuaan vieraskentällä PIF:n 34-22 (16-10).

BK-46 otti pelin haltuunsa heti kättelyssä ja karkasi ensimmäisen jaksolla parhaimmillaan jo 14-3-johtoon. Sen jälkeen Piffen sai hieman enemmän pelistä otetta Jane Jancevin maaleilla ja vahvan lopun myötä PIF sai eron kavennettua kuuteen taukoon mennessä.

PIF sai kehitettyä toisen puoliajan alkuun pienoista kiriä nousten neljän maalin päähän, mutta Sebastian Säkkisen maaleilla BK-46 sai pidettyä johtoaseman itsellään eikä antanut kotijoukkueelle siimaa. Lopulta karjaalaiset korjasivat potin selvällä 33-21-voitolla.

PIF:n valmentaja Marko Brezic harmitteli ottelun alkua.

– Alku näytti todella katastrofimaiselta, emme olleet keskittyneitä ja teknisiä virheitä tuli aivan liikaa. Meillä on aina isoja ongelmia otteluiden alussa, vaihtojen myötä pääsimme paremmin peliin sisään ja nousimme lähes mukaan taistelemaan. Toinen puoliaika oli ok, taistelimme hyvin alussa mutta loppu oli taas heikkoa meiltä, Brezic harmitteli.

Mikael Källman harmitteli omiensa ailahtelua.

– Toisella puoliajalla vaihtojen myötä vastustaja pääsi otteluun mukaan. Vaiheittain oli meidän keskittymisestä kiinni, meiltä liikaa aaltoilua. Ensimmäisen puoliajan alku oli todella hyvää, sen jälkeen tuli heikompi jakso. Meillä on tärkeämpi peli keskiviikkona.

Ottelun parhaana palkittu BK-46:n Robin Sjöman näki vielä parannettavaa.

– Meidän keskittyminen herpaantui avausjakson lopussa. Oli yllätys, että heidän vasen pakki aloitti penkillä. Oma esitys ok, mutta olisi se paremminkin voinut mennä. He yrittivät vetää meidän tempoa alas, mutta me onnistuimme tekemään nopeita maaleja.

PIF-BK-46 22-34 (10-16)

Maalintekijät
PIF: Jane Jancev 9, Aleksa Veselinovic 3, Fredrik Lunden 3, Samuel Alexandersson 3, Daniel Söderlund 1, Robin Mattsson 1, Valter Lehtinen 1, Sebastian Fagerlund 1

BK-46: Sebastian Säkkinen 9, Robin Sjöman 6, Andreas Rönnberg 5, Oscar Kihlstedt 5, Linus Sjöman 2, Oliver Nordlund 2, Nicholas Mavrostomos 2, Miska Henriksson 2, Albert Lindholm 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Robin Sjöman BK-46 3
Andreas Rönnberg BK-46 2
Jane Jancev PIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
PIF: Fredrik Lunden 1 x 2 min, Ilija Krstevski 1 x 2 min, Joel Tunturi 1 x 2 min, Valter Lehtinen 1 x 2 min
BK-46: Linus Sjöman 1 x 2 min, Oscar Kihlstedt 1 x 2 min, Robin Sjöman 2 x 2 min

Erotuomarit: Magnus Roth – Niko Tillan

Yleisöä: 215

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk