Kolme ottelua perjantaina, yksi sunnuntaina edessä

SM-liiga jatkuu maajoukkuetauon jälkeen viikonloppuna neljällä ottelulla. Kolme otteluista pelataan jo perjantaina ja neljäs sunnuntaina.

Viikonlopun ottelut käynnistyvät ensimmäisenä Turussa, jossa ÅIFK saa vastaansa BK-46:n. Kotijoukkueella on koossa viidestä ottelusta yksi voitto ja vierailla vastaavasti yhtä monesta ottelusta neljä täyttä pistepottia, joten asetelmista ei ole epäselvyyttä.

Kauniaisissa iskevät yhteen GrIFK ja Atlas Vantaa. Granilla on pisteitä koossa neljä ja Atlas Vantaalla kaksi vähemmän, joten jatkosarjoja ajatellen nyt jo pelataan tärkeistä pisteistä. Vahvasti uusiutunut Atlas on kauden alun jälkeen osoittanut parempia otteita, mutta Grani on kotonaan hienoinen suosikki etenkin kun vantaalaisten luottomaalivahti Tuomas Laitinen on ottelusta sivussa.

– Jos pelaamme täysin keskittyneinä koko 60 minuutta, pisteet jäävät luolaan, Granin Patrik Lång paaluttaa seuran verkkosivuilla.

SIF puolestaan matkaa ÅIFK:n vieraaksi ja kärkikvartetin takana seuraavana keikkuvat siuntiolaiset ovat ottelussa suosikkeja ennakkoon. Kumpikin pelasi viikolla cupin ottelun. ÅIFK jäi aseettomaksi Cocksin vieraana, mutta SIF puristi HIFK:n erittäin ahtaalle, vaikka taipui lopussa tappioon.

– Pelissä oli positiivisia asioita, jotka otamme mukaamme jatkoon – ennen kaikkea ensimmäisen jakson hyvä esitys, SIF-luotsi Teddy Nordling pohti Västra Nylandissa.

Oman mausteensa otteluun tuo kaksikko Elias Nyman – Albin Järvinen, joka siirtyi juuri SIF:n riveistä ÅIFK-paitaan täksi kaudeksi.

Viikonlopun päätteeksi sunnuntaina HC HIK saa vieraakseen Dickenin. Lähtökohdat otteluun ovat selvät, Dicken johtaa sarjaa puhtaalla pelillä ja HIK ei vielä ole avannut pistetiliään ja majailee sarjataulukon viimeisenä. Pienen oljenkorren on mahdollisesti antanut parin viikon harjoittelutauko, joka taas lauttasaarelaisten osalta on ollut vähintäänkin rikkonainen, kun peräti seitsemän pelaajaa olivat maajoukkuekomennuksilla.

SM-liiga viikonloppuna:
Pe 2.11. 18.30 PIF – BK-46 (Piffen TV)
Pe 2.11. 19.00 GrIFK – Atlas Vantaa
Pe 2.11. 19.00 ÅIFK – SIF
Su 4.11. 18.00 HC HIK – Dicken

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk