Sijoituksia ratkotaan viikonloppuna

SM-liigan jatkosarjoissa ja SM-liigakarsinnassa pelataan viikonloppuna kaikkiaan viisi ottelua.

Suoraan välieriin menevät joukkueet, puolivälieräjoukkueet ja myös SM-liigakarsinnan kaksi parasta joukkuetta ovat jo selvillä, mutta keskinäisiä sijoituksia ratkotaan vielä.

Perjantaina Turussa kohtaavat alemman jatkosarjan ottelussa kaimaseurat ÅIFK ja HIFK. Turkulaisten seitsemäs sija on jo varma, mutta HIFK pyrkii vielä tavoittamaan SIF:n alemman jatkosarjan kärjessä.

Vastaava tilanne on lauantaisessa alemman jatkosarjan kamppailussa. Atlas Vantaan lopullinen sijoitus on kahdeksas, mutta vieraisille saapuva SIF tarvitsee vielä pisteitä varmistaakseen ykkössijan alemmassa jatkosarjassa.

Ylemmässä jatkosarjassa ottelussa BK-46 – Cocks haetaan lähinnä asetelmia tuleviin pudotuspeleihin, sillä kummankin sijoitus on jo varma.

– Sinänsä ottelulla ei ole merkitystä, mutta haluamme tietysti tarjota Cocksille kunnon ottelun. Jatkamme samalla tavalla kuin viimeksi [GrIFK:ta vastaan] ja annamme tilaisuuden kaikille pelaajille, BK-luotsi Mikael Källman totesi Västra Nylandille.

SM-liigakarsinnassa pelataan viides kierros. Akilles ja HC HIK ratkovat kolmannen sijan kohtaloa lauantaina iltapäivällä ja saman päivän iltana HK Pötsi ja PIF puolestaan kamppailevat karsinnan ykkössijasta.

Ottelut viikonloppuna:

Pe 29.3.
19.00 ÅIFK – HIFK (alempi jatkosarja), KanariefåglarnaTV

La 30.3.
14.45 Akilles – HC HIK (SM-liigakarsinta)
15.00 Atlas Vantaa – SIF (alempi jatkosarja)
16.00 BK-46 – Cocks (ylempi jatkosarja)
20.30 HK Pötsi – PIF (SM-liigakarsinta)

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk