Seitsemäs sija pelissä keskiviikkona

Atlas Vantaa kohtaa keskiviikkona klo 19 ÅIFK:n käsipalloilun SM-liigan runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan, jossa pelissä on käytännössä runkosarjan seitsemäs sija.

Atlas hävisi Turussa marraskuua ärsyttävästi 22-24, kun peli oli melkoista sekoilua.

– Teknisiä virheitä meille tuli kolmisenkymmentä, Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio muistelee Atlas Vantaan verkkosivuilla.

– Viime otteluissa olemme pystyneet minimoimaan tekniset virheet. Jos nyt pystymme samaan ja saamme puolustuksen pitämään, mikä tarjoaisi mahdollisuudet nopeisiin vastaiskuihin, meillä on mahdollisuudet voittoon, Kallio lisäsi.

Atlas Vantaan toipilaslista on lyhentynyt ilahduttavasti, ja turkulaisia vastaan joukkue saa jalkeille lähes koko miehistön. Viivamies Géza Vasvári on vaihteeksi työmatkalla.

Atlas haki viime lauantaina varmasti pinnat Hangosta, kun taas ÅIFK säväytti pitämällä Dickeniä pihdeissä kotonaan, kunnes joutui antautumaan lopussa 20-23. ÅIFK johti runsaat kymmenen minuuttia ennen loppua 19-18.

Ottelussa ratkeavat runkosarjan seitsemäs ja kahdeksas sija. Atlaksella on 10 pistettä ja ÅIFK:lla 8. Atlakselle riittää tasapelikin pitämään turkulaiset takana, kun taas voitolla ÅIFK sivuuttaisi tasapistetilanteessa Atlaksen keskinäisten otteluitten perusteella.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk