Keskiviikkona kolme ottelua

SM-liigan runkosarja heilahtaa kunnolla viimeiselle neljännekselleen keskiviikkona pelattavien kolmen ottelun myötä.

Runkosarjan päätöksen läheneminen alkaa näkyä jo selvästi ja pisteitä lasketaan monilla tahoilla entistäkin tarkemmin. Osalle joukkueista keskiviikon ottelut ovat runkosarjassa jo 4. viimeiset, joten sijoituksista käydään todella tiukkaa vääntöä.

SIF:n ja ÅIFK:n kohtaamisessa kummankin tie näyttäisi olevan menossa alempaan jatkosarjaan, mutta SIF olisi voitolla vielä taistelemassa paikasta neljän parhaan joukossa ja ÅIFK puolestaan tarvitsee vielä pisteitä sinetöidäkseen paikkansa kahdeksan parhaan joukossa.

SIF lähtee otteluun allaan suhteellisen helposti HC HIK:sta haettu voitto.

– Teimme paljon asioita hyvin ja halusimme löytää sen pelin, jota esitimme syksyllä. Puolustuksessa oli tiettyjä ongelmia, mutta sen eteen pitää tehdä edelleen töitä, SIF-luotsi Teddy Nordling sanoi Västra Nylandille HIK-voiton jälkeen.

Marraskuun alussa Turussa SIF oli vahvempi peräti kymmenen maalin erolla.

Asetelma on pitkälti sama GrIFK:n ja Atlas Vantaan kohtaamisessa, joskin Granille paikka ylemmässä loppusarjassa on jopa suhteellisen lähellä. Syksyllä Kauniaisissa Grani oli 12 maalin verran parempi, mutta Atlaksen itseluottamusta on nostanut usealla pykälällä HIFK:n kaatuminen edellisottelussa.

Keskiviikon kolmannessa ottelussa PIF on kovan tehtävän edessä yrittäessään nousta vielä kahdeksan joukkoon. Vierailulle saapuva Cocks on vahvassa iskussa, eikä ottelusumakaan paina riihimäkeläisiä, joten suosikki on helppo nimetä. Lokakuussa Riihimäellä lukemat 36-19 eivät jättäneet paljon sijaa selittelyille.

SM-liiga keskiviikkona 23.1.:
19.00 SIF – ÅIFK (VeikkausTV)
19.00 Atlas Vantaa – GrIFK
19.00 PIF – Cocks (PiffenTV)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk