Cocks – BK-46 viikon jännitysnäytelmänä

SM-liigassa pelataan ennen viikonlopun tiivistä tahtia viikolla yksi ottelu, jossa vastakkain ovat kärkipäähän povatut Cocks ja BK-46.

Mestarien liigaa syksyllä urakoinut Cocks on joutunut kertaalleen jo taipumaan tappioon SM-liigassa, mutta se ei riihimäkeläisten mestarisuosikin asemaa vielä isommin heilauta.

BK-46 kuuluu kuitenkin ennakkoon kovimpiin haastajiin ja karjaalaiset pääsevät keskiviikon kamppailuun allaan puhdas tili kauden kolmesta ensimmäisestä ottelusta.

BK otti viimeksi varsin helpon voiton HC HIK:sta. Suurin huomio kiinnittyi tuon ottelun alla joukkueen riveihin liittyneeseen vasenkätiseen takamieheen Viktor Gruzinskiin.

– Olen viimeksi pelannut käsipallo-ottelun huhtikuussa, joten toki minulla oli ongelmia pelituntuman ja tempon kanssa. Teen kuitenkin lujasti töitä saadakseni muut kiinni ja voin luvata paljon parempaa kauden edetessä, Gruzinski sanoi Västra Nylandille edellisottelun jälkeen.

Sopeutuminen vie aikansa, mutta nyt yhteistä taivalta on takana puolitoista viikkoa lisää.

– Peli on kaikesta huolimatta pohjimmiltaan samanlaista kaikkialla maailmassa, mutta tietysti on haastavaa tulla uuteen maahan, uuteen kaupunkiin ja uuteen joukkueeseen.

– En tuntenut vielä joukkuekavereitani, mutta olen tuntenut itseni todella tervetulleeksi BK:hon heti alusta saakka.

Ke 10.10. kello 19.00 Cocks – BK-46

Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä VeikkausTV:stä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk