SIF:lle tärkeät pisteet PIF:n vieraana

SIF otti tärkeän voiton kaataessaan vieraskentällä PIF:n 31-19 (16-11).

Ottelu oli tasainen aina ensimmäisen puoliajan lopulle saakka. Yhdeksän minuuttia ennen taukoa SIF johti 10-9, mutta Ott Varikin johdolla siuntiolaiset erittäin vahvan puoliajan lopun ja tauolla lukemat olivat 16-11.

Lopullinen ratkaisu nähtiin toisen puoliajan alussa. SIF vei ensimmäiset reilut kahdeksan minuuttia 8-1 eikä PIF siitä enää toipunut. Kotijoukkue sai rivinsä hieman paremmin kasaan puoliajan loppua kohden, mutta SIF oli karannut jo liian kauas.

PIF:n päävalmentaja Boris Dvorsek myönsi SIF:n olleen ottelussa parempi joukkue.

– Ensimmäiset 15 minuuttia oli hyvää peliä, mutta sen jälkeen emme päässeet omalle tasollemme. Lisäksi Fredrik Lunden avainpelaajistamme oli kuumeessa eikä pystynyt pelaamaan kovin paljon. Toisella jaksolla huomasimme, että Siuntio on selvästi parempi joukkue, eikä tämä tappio vielä romuttanut mahdollisuuksiamme kahdeksan joukkoon.

SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman piti voiton avaimena tiheää rotaatiota.

– Päätimme ennen ottelua, että menemme tekemään lyhyitä jaksoja joiden aikana annamme kaikkemme. Alussa olimme hieman kantapäillämme, mutta kun ottelu eteni huomasi, että meillä oli kovempi intensiteetti.

Vakuuttavasti torjunut SIF-vahti Rony Leven jakoi kiitosta koko joukkuelle.

– Se meni ihan hyvin, oli kivaa tulla takaisin pelaamaan. Ovathan ne torjunnat aina ratkaisevia, mutta ne kaverit tuolla tekee maalit.

PIF-SIF 19-31(11-16)

Maalintekijät
PIF: Vlatko Tasevski 6, Fredrik Lunden 4, Sebastian Fagerlund 2, Henric Berndtson 2, Daniel Söderlund 1, Robin Mattsson 1, Valter Lehtinen 1, Antti Kettunen 1, Samuel Alexandersson 1
SIF: Ott Varik 9, Jan Hagman 6, Gustav Svanbäck 3, Sten Maasalu 3, Carl Weurlander 2, Vincent Voutilainen 2, Edvin Voutilainen 2, Taavi Tibar 2, Alex Vaahtoranta 1, Atte Marjamäki 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Rony Leven SIF 3
Ott Varik SIF 2
Sebastian Fagerlund PIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
PIF: Andrej Miladinovski 1 x 2 min, Daniel Söderlund 1 x 2 min, David Kuzmanovski 1 x 2 min, Fredrik Lunden 1 x 2 min
SIF: Albin Järvinen 1 x 2 min, Atte Marjamäki 2 x 2 min, Vincent Voutilainen 1 x 2 min

Erotuomarit: Harri Nieminen – Pasi Ojapalo

Yleisöä: 277

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk