SIF otti varman voiton PIF:sta

SIF avasi kauden pistetilinsä kaatamalla sunnuntaina kotonaan Pargas IF:n varmasti johdettuaan ottelua alusta saakka.

Ottelu lähti heti käyntiin siuntiolaisten hallinnassa ja ero kasvoi nopeassa tahdissa viiteen maaliin. PIF kiri kuitenkin parhaimmillaan jo kahden maalin tuntumaan, mutta jakson loppu mentiin jälleen isäntien tahdissa ja tauolla SIF johti seitsemällä maalilla.

Toinen jakso vanheni reilun kymmenen minuuttia ja SIF oli venyttänyt johtonsa jo kymmeneen maaliin. PIF ei antanut kuitenkaan periksi kokonaan, ero ei tästä enää kasvanut ja lopussa vieraat pääsivät hiukan kaventamaankin, mutta varsinaisesti SIF:n voitto ei missään vaiheessa ollut uhattuna.

SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman oli varsin kriittinen voitosta huolimatta.

– Pysyimme omalla tasolla vain hetkittäin tänään ja odotankin enemmän uhrautuvaisuutta ja paloa ratkaisuihin. Loppulukemat eivät tyydytä, meidän olisi pitänyt pystyä tekemään huomattavasti enemmän maaleja.

– Uudet vahvistuksemme, Sten Maasalu ja Ott Varik tuovat peliimme vauhtia ja taistelutahtoa, sitä oli hienoa seurata. Toivon mukaan se tarttuu muuhunkin joukkueeseen, Hagman analysoi.

PIF:n päävalmentaja Boris Dvorsek ei lähtenyt tappiota selittelemään.

– Onnittelut voittajalle, SIF:llä on hyvä joukkue. He pelasivat paremmin tänään ja ansaitsivat voiton. Meillä on nuori joukkue ja tarvitsemme vähän aikaa saadaksemme pelin kuntoon. Pelimme paranee ottelu ottelulta, erityisesti kun taistelemme pysyäksemme liigassa. Hyvät tuomarit tänään, Dvorsek kiitteli.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vei SIF:n Varik.

– Vähän hankala peli tänään, erityisesti toisen puoliajan alku oli vaikea. Maalivahtimme Rony Leven pelasi hyvin, kuten myös Sten Maasalu. Ottelun lopussa saimme puolustuksen kuntoon ja muutamia helppoja maaleja, sillä voitimme ottelun, Varik kertasi ratkaisua.

SIF – PIF 28-22 (16-9)

Maalintekijät
SIF: Varik Ott 6, Maasalu Sten 6, Svanbäck Gustav 4, Järvinen Albin 4, Weurlander Carl 3, Voutilainen Vincent 2, Tibar Taavi 2, Marjamäki Atte 1
PIF: Lunden Fredrik 10, Tasevski Vlatko 5, Mattsson Robin 3, Timgren Felix 1, Söderlund Daniel 1, Miladinovski Andrej 1, Leandersson Samuel 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Varik Ott SIF 3
Lunden Fredrik PIF 2
Maasalu Sten SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Marjamäki Atte 1 x 2 min
PIF: Lunden Fredrik 1 x 2 min, Mattsson Robin 1 x 2 min, Miladinovski Andrej 1 x 2 min

Erotuomarit: Kaulio Teemu – Skogberg Johan

Yleisöä: 342

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk