SIF niukkaan voittoon ÅIFK:sta

SIF harjasi ÅIFK:ta vastaan pelatut keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella 4-0. Joukkueet päättivät alemman jatkosarjan keskinäiseen kohtaamiseen ja SIF oli tällä kertaa vahvempi 33-32 (16-12).

Kummallakaan joukkueella ei ollut ottelussa sen kummoisempaa panosta, mutta SIF oli voittanut joukkueiden kauden kolme edelliskohtaamista varsin selvin numeroin. Tällä kertaa nähtiin kuitenkin tiukempi taistelu pisteistä, joka ratkesi vasta viime hetkillä.

SIF oli ensimmäisellä puoliajalla lievästi niskan päällä, mutta onnistui vasta jälkimmäisellä puoliskolla tekemään itselleen hieman hengitystilaa neljällä peräkkäisellä maalilla. Lopulta tuo rykäisi riitti viemään SIF:n myös tauolle neljän maalin johdossa.

Toisen puoliajan alku meni putkissa, kun ensin ÅIFK latoi kolme maalia, jonka jälkeen SIF vastasi samalla mitalla. Hieman myöheemmin oli taas ÅIFK:n vuoro iskeä neljä maalia peräkkäin nousten kotijoukkueen rinnalle. ÅIFK nousi myös johtoon toisen jakson puolivälin jälkeen ja oli vielä voitossa kiinni kaksi minuuttia ennen loppua. Ardo Punan kaksi maalia kuitenkin nostivat SIF:n voittoon.

SIF:n päävalmentaja Kaj Hagmanin mukaan joukkueen fokus ei ollut ottelussa.

– Ei mikään loppuhuipennus, ajatukset olivat jossain muualla, mutta hyvä että pystyimme voittamaan.

ÅIFK:n päävalmentaja Besim Qerimin mukaan panoksettomuus näkyi ottelussa.

– Ottelussa ei panosta ja peli oli sen mukainen. Tehtiin hyvin töitä pienellä porukalla paljon poissaoloja. SIF ratkaisi viimeisessä hyökkäyksessä.

SIF:n tehotykki Puna oli iloinen, että kausi päättyi voittoon.

– Tärkeää, että voitettiin viimeinen peli, sekä joukkueelle että yleisölle.

SIF-ÅIFK 33-32 (16-12)

Maalintekijät
SIF: Ardo Puna 10, Ott Varik 5, Sten Maasalu 5, Taavi Tibar 4, Gustav Svanbäck 3, Vincent Voutilainen 2, Atte Marjamäki 2, Jan Hagman 2

ÅIFK: Andreas Nyström 13, Christoffer Sjöblom 4, Isak Lehvonen 4, Alexander Nysten 3, Niklas Manderoos 3, Santeri Maijala 3, Kalle Kankaanpää 2

LähiTapiola-tähtipelaajat
Ardo Puna SIF 3
Andreas Nyström ÅIFK 2
Taavi Tibar SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Atte Marjamäki 1 x 2 min, Vincent Voutilainen 1 x 2 min
ÅIFK: Christoffer Sjöblom 1 x 2 min, Isak Lehvonen 2 x 2 min

Erotuomarit: Magnus Roth – Niko Tillan

Yleisöä: 241

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk