GrIFK HIFK:ta vahvempi

GrIFK oli vahvempi kaimaseurojen kohtaamisessa, kun se voitti vieraskentällä  HIFK:n 33-26 (19-13).

Joukkueet etenivät rinnatusten aina 11. minuutille saakka, kunnes GrIFK pystyi iskemään neljä maalia peräkkäin eikä menettänyt enää loppupelin aikana otettaan. Tauolle mentäessä GrIFK oli kasvattanut eron kuuteen maaliin.

Toisella puoliajalla GrIFK ei pystynyt kasvattamaan johtoaan merkittävästi, mutta toisaalta HIFK:kaan ei päässyt iskuetäisyydelle. GrIFK pystyi joka kerta vastaamaan HIFK:n pienoiseen kiriyritykseen ja avasi voittotilinsä makealla voitolla.

HIFK:n päävalmentaja Rostislav Grinishin harmitteli omiensa puolustuspelaamista.

– Suurin ongelma oli ettemme onnistuneet puolustuspelissämme ja vastustaja hyödynsi tilanteensa tehokkaasti. Hyökkäyksessä onnistuimme myös liian harvoin takaheitoilla. Tulemme korjaamaan virheemme ja parannamme peliä huomattavasti tuleviin peleihin, Grinishin totesi ottelun jälkeen.

GrIFK-luotsi Mikko Koskue oli omiensa esitykseen hyvin tyytyväinen.

– Ensimmäinen peli aina aika haastava, mutta onnistuimme tänään hyvin. Peli oli meiltä suvereeni esitys ja hallitsimme tilannetta läpi ottelun.

Ottelun parhaana palkittu GrIFK:n Fredrik Forss oli niin ikään mielissään avausvoitosta.

– Jäi hyvä fiilis pelistä. Pallo liikkui hyökkäyksessä hyvin ja onnistuimme myös hyvin puolustuspäässä. Tästä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin.

HIFK-GrIFK 26-33 (13-19)

Maalintekijät
HIFK: Ahlgren Niclas 8, Mattila Vili 4, Zujic Nikola 3, Tamminen Olli 2, Shevchenko Sergey 2, Protzenko Roman 2, Jansson Kristian 2, Saltykov Ivan 1, Lindström Tom 1, Bargum Johannes 1
GrIFK: von Numers Claes Alexander 6, Olsson Benjamin 6, Sundberg Richard 5, Forss Fredrik 4, Silfver Sami 3, Johanson Patrik 3, Koljonen Miro 2, Hellberg Jasper 2, Brummer Paavo 2

LähiTapiola-tähtipelaajat
Forss Fredrik GrIFK 3
Ahlgren Niclas HIFK 2
Silfver Sami GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
HIFK: Protzenko Roman 1 x 2 min, Zujic Nikola 1 x 2 min
GrIFK: Von Numers Claes Alexander 2 x 2 min

Erotuomarit: Korja Miro – Kaulio Teemu

Yleisöä: 92

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk