GrIFK:lla perjantaina vastassa toinen kaimaseura

GrIFK avasi kauden keskiviikkona HIFK:ta vastaan ja perjantaina vastaan asettuu toinen kaimaseura ÅIFK.

Granin avaus sujui komeasti HIFK:n kaaduttua seitsemän maalin erolla. Samana päivänä eli keskiviikkona kautensa avasi myös ÅIFK, joka puolestaan joutui taipumaan kotonaan BK-46:lle selkeällä erolla.

Paitsi kahden IFK:n kohtaaminen perjantain ottelu on myös monen tutun pelikaverin kohtaaminen. Luolaan saapuu perjantaina tukku GrIFK:ssa käsipallokasvatuksensa saaneita pelaajia, joista erityisellä mielenkiinnolla seurataan veljesten Christoffer ja Peik Sjöblomin kohtaamista.

HIFK-ottelussa kolmella LähiTapiola-tähdellä ottelun parhaana palkittu Grani-kapteeni Fredrik Forss odottaa innolla entisen pelikaverinsa Oscar Berglundin kohtaamista.

– Occia vastaan on aina hauskaa pelata, hän on vähän kuin se ärsyttävä pikkuveli, jolle pitää aina ajoittain näyttää kaapin paikka, Forss toteaa hymyillen Granin verkkosivuilla.

– ÅIFK on vastustaja, joka voi tehdä elämästämme hyvin vaikeaksi jos emme tule hyvällä asenteella matsiin. Varsinkin Andreas Nyström osaa rankaista heti jos hänelle annetaan likaa tilaa. Uskon kuitenkin, että jos joukkue on valmis näyttämään kotiyleisölle kypsää pelaamista niin pisteet jää Kauniaisiin.

Kauniaisten Luola on monelle joukkueelle hankala paikka vierailla, eikä ÅIFK tee tästä poikkeusta. Kuluvan vuosikymmenen aikana pisteitä ei ole matkaan Kauniaisista irronnut kertaakaan.

Ottelu Kauniaisissa alkaa perjantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk