Cocksin huima alku siivitti voittoon Atlas Vantaasta

Cocks haki pisteet tiistaina Atlas Vantaan vieraana vaihtelevassa ottelussa neljän maalin erolla.

Vierailija Cocks tuli otteluun todella vahvasti ja Atlas Vantaa saattoi vain katsella vierestä, kun taululla olivat kahdeksassa minuutissa lukemat 0-7. Kotijoukkue kuitenkin heräsi tämän jälkeen, eikä peli ollut vielä pelattu. Atlas Vantaa kuroi eroa umpeen ja oli 20 minuutin kohdalla jo kahden maalin päässä. Taukoon mennessä Cocks repi eron kuitenkin jälleen viiteen maaliin.

Tauon jälkeen Cocks alkoi karata omille teilleen. Toinen jakso ehti vanheta reilun kymmenminuuttisen, kun vierasjohto oli jo kymmenen maalia. Peli tasaantui tämän jälkeen, mutta Atlas Vantaa ei pystynyt eroa kuromaan pienemmäksi kunnes kova loppukiri kavensi eroa, mutta ei toden teolla uhannut Cocksin voittoa.

Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio oli hiukan ihmeissään ottelun jälkeen miettiessään kokonaisuutta.

– Päällimmäisenä on mielessä se, että liian helposti annettiin voitto Riihimäelle. Olen tyytyväinen siitä, että alun jälkeen saatiin aikaan näinkin hyvä ottelu. Nyt nähtiin missä kärki menee, seuraavalla kerralla olemme valmiimpia, Kallio lupasi

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas soimasi omiaan lopun lepsuilusta, joka oli päästää isännät vielä taistelemaan voitosta.

– Oli surkea toinen jakso. Pelaajat päästivät otteen täysin, se on anteeksiantamatonta. Positiivistä oli ensimmäinen kymmenminuuttinen, mutta samaan tyyliin pitää kestää 60 minuuttia, Savukynas painotti.

Samoilla linjoilla oli vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt Cocksin Nico Rönnberg

– Neljäkymmentäviisi minuuttia pelattiin hyvin, mutta sitten päästimme Atlaksen mukaan. Sorruimme virheisiin ja Tuomas Laitinen pääsi vireeseen. Atlas tuli lähemmäksi, mutta ei kuitenkaan pystynyt uhkaamaan meidän voittoamme, Rönnberg mietti.

– Pelimme ailahteli liikaa. Sellainen ei käy kansainvälisissä peleissä.

Atlas Vantaa – Cocks 27-31 (12-17)

Maalintekijät
Atlas Vantaa: Hellakoski Anthony 6, Safronii Gheorghe 5, Vasvári Géza 3, Säkkinen Sebastian 3, Näntö Erkka 3, Kivinen Jani 3, Laitinen Tapio 2, Åstrand Kenneth 1, Tuominen Niki 1
Cocks: Rönnberg Nico 9, Tamminen Teemu 7, Bachko Aliaksandr 4, Westerlund Theo 2, Tsitou Aliaksandr 2, Novoselov Andrei 2, Basaric Davor 2, Zaitsau Viktar 1, Syrjälä Roni 1, Kovalenko Viktor 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Rönnberg Nico Cocks 3
Laitinen Tuomas Atlas Vantaa 2
Tamminen Teemu Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas Vantaa: Maksimovic Milos 1 x 2 min, Näntö Erkka 1 x 2 min, Safronii Gheorghe 1 x 2 min, Vasvári Géza 1 x 2 min
Cocks: –

Erotuomarit: Korja Miro – Metsämäki Christopher

Yleisöä: 245

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk