Atlas Vantaa haastaa Cocksin tiistaina

Kauden avausottelunsa voitokkaasti selvittäneet Atlas Vantaa ja Cocks ottavat mittaa toisistaan tiistaina.

Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio kertoi odottavansa Cocks-ottelua ”innostuneena”.

– On hyvä, että pääsemme mittamaan osaamistamme tulevia kovia pelejä varten. Varmasti tässä ottelussa on ekstralatausta. Toivottavasti tulee paljon väkeä katsomoon, Kallio sanoi seuran verkkosivuilla.

Cocksin horjuttamiseen Kallio vaatii joka osa-alueen onnistumista. Atlas Vantaa testasi Tallinnan turnauksessa unkarilaista 25-vuotiasta viivapelaajaa Géza Vasvária, jonka mitat ovat 192 senttiä ja 100 kiloa. Vahvakroppainen pelaaja teki sen verran hyvän vaikutuksen joukkueen johtoon, että siirtopaperibyrokratia pantiin alulle. Nyt pelilupa on selvä, ja Vasvári pääsee heti varsinaiseen tulikokeeseen.

– On hyvä, että saamme Gézan mukaan. Hän tuo merkittävästi fyysisyyttä.

Vantaalaisten kovin tämän kauden vahvistus, seitsemän kautta Cocksissa pelannut Gheorghe Safronii joutuu heti entisiä pelikavareitaan vastaan. Ottelu Myyrmäen Urheilutalossa alkaa klo 19.

– Onhan se mielenkiintoinen juttu. Uskon, että siitä tulee kova ja hyvä kamppailu. Nyt on hyvä tilaisuus näyttää, mitä olemme saaneet harjoituksissa aikaan, kun olemme yhä paremmin oppineet tuntemaan toisiamme, 31-vuotias Safronii sanoi.

– Cocks on vahva joukkue, ja sillä on hyvä valmentaja. Ei sitä käy kiistäminen. Sillä on kuitenkin viikonloppuna Baltian liigaa, ja voi olla, ettei se pysty tulemaan meitä vastaan ihan täydessä iskussa. Se saattaa olla meille pieni plussa.

Cocks voitti Baltian liigan avauksessaan HC Kehran vieraskentällä yhdeksällä maalilla.

Atlas Vantaa – Cocks Myyrmäen Urheilutalolla tiistaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk