Cocks vei trillerin nimiinsä

Cocksin ja Dickenin välinen kolmas finaali oli melkoisen vaihteleva tapahtuma, jossa ratkaisu saatiin vasta jatkoajalla ja Cocks vei voiton niukasti.

Numeroihin 3-3 edettiin tasaisesti, minkä jälkeen Cocks alkoi vähitellen repiä eroa vieraisiinsa. Parhaimmillaan Cocksin johto oli jo lukemissa 11-5 ja tauolle mentäessäkin kotijoukkueen johto oli viisi maalia.

Tauon jälkeen Cocks venytti johtonsa jo seitsemään maaliin, mutta sen jälkeen alkoi Dickenin hurja nousu ja viimeiselle kymmenminuuttiselle lähdettäessä tilanne oli tasan. Loppuminuutit edettiin vähämaalisesti ja tasaisesti, näin edessä oli jatkoaika.

Jatkoaika eteni Cocksin hienoisessa hallinnassa, mutta ratkaisua saatiin jännittää loppuun saakka ja kotijoukkueen voittomarginaaliksi jäi lopulta yksi maali.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas tukisti omiaan otteista tauon jälkeen, mikä oli kostautua.

– Valitettavasti tulimme toiselle puoliajalle ”hieman” erilaisella asenteella, mikä antoi vastustajalle mahdollisuuden haastaa meidät. Lopputulos on se mikä pitikin, Savukynas kuitenkin totesi..

Dicken-luotsiBjörn Monnberg antoi joukkueelleen tunnustuksen noususta voittotaistoon jo menetetyltä näyttäneestä tilanteesta.

– Täytyy sanoa, että olen ylpeä siitä, että pelistä tulikin näinkin tiukka. Hieno nousu pojilta mukaan taistoon, Monnberg kiitteli.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin nappasi Cocksin Teemu Tamminen.

– Tärkeä voitto. Nyt on pelit 2-1, keskiviikkona jatketaan, Tamminen tiivisti.

3. finaali
Cocks – Dicken 26-25 ja. (22-22, 14-9)
Cocks johtaa otteluvoitoin 2-1.

Maalintekijät
Cocks: Bojan Zupanjac 5, Andre Udd 4, Teemu Tamminen 4, Roni Syrjälä 4, Vitalie Nenita 3, Yury Lukyanchuk 2, Viktar Zaitsau 1, Viktor Kovalenko 1, Davor Basaric 1, Aliaksandr Bachko 1
Dicken: Filip Söderlund 5, Robin Granlund 5, Joacim Broman 4, Anton Rémy 3, Felix Nilsson 3, Ben Weber 1, Valdar Noodla 1, Oskar Monnberg 1, Johan Gripenberg 1, Benny Broman 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Teemu Tamminen Cocks 3
Vitalii Shitsko Cocks 2
Filip Söderlund Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Aliaksandr Tsitou 1 x 2 min, Bojan Zupanjac 1 x 2 min, Teemu Tamminen 1 x 2 min
Dicken: –

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson – Mikael Lindroos

Yleisöä: 371

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk