Cocksilla mestaruus katkolla keskiviikkona

SM-liigan finaalien neljäs ottelu pelataan keskiviikkona Pirkkolassa ja Cocksilla on ensi kertaa mestaruus katkolla.

Lähtökohdat keskiviikon kohtaamiseen on helppo ammentaa joukkueitten maanantaisesta kohtaamisesta Riihimäellä. Cocks oli jo matkalla selvään voittoon, mutta Dicken kampesi väkisin rinnalle ja vei ottelun jatkoajalle – jossa Cocks oli kuitenkin niukasti vahvempi.

– Ei tämä tunnu niin hyvältä kuin voitto olisi tuntunut, jos olisimme pystyneet pitämään johtomme. Annamme kuitenkin 110 prosenttia seuraavassa ottelussa Pirkkolassa, sillä emme halua pelata enää viidettä ottelua, summasi Cocksin André Udd Yle Sportenille.

Dickenin Ben Weberin mietteet olivat täysin päinvastaiset. Nousu voittotaisteluun lämmitti, mutta tappio oli sitten kaikkea muuta.

– Taistelimme itsemme hyvin mukaan otteluun ja sitten oli kyse hyvin pienistä marginaaleista kun hävisimme jatkoajalla. Aika lailla ottaa päähän, Weber sanaili.

Dickenillä on joka tapauksessa edessä pakkovoitto, mikäli ratkaisu halutaan venyttää viidenteen ja varmasti viimeiseen finaaliin.

Neljäs finaali Pirkkolassa keskiviikkona alkaa kello 18.15 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä myös Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk