Cocks nappasi voiton Dickenistä

Cocks haki Pirkkolasta rutiinivoiton, kun se kaatoi Dickenin 32-25 (15-12).

Torstai-illan pelissä ei ollut panoksena kunnian lisäksi muuta, kun Cocks oli aikoja sitten varmistanut jatkosarjan voiton, ja Dickenin on tyydyttävä kolmanteen sijaan. Vaikka ottelussa ei ollut panosta, oli Dicken pirteällä jalalla liikkeellä, ja ottikin nopeasti 3-0 johdon itselleen. Vielä vartin kohdalla näytti hyvältä, kun lauttasaarelaiset menivät 10-8 johtoon. Sen jälkeen Cocks, ja etenkin sentteri Davor Basaric osoittautui liian vaikeasti pidettäväksi, ensimmäisen jakson loppu oli Cocksin hallintaa ja taukoa vietettiin vieraiden 15-12 johdossa. Ero olisi voinut olla pienempi, kun Dickenille annettiin mahdollisuus viimeiseen hyökkäykseen, mutta liian hätäinen ratkaisu antoi Cocksille mahdollisuuden nopeaan vastahyökkäykseen josta Roni Syrjälä ei viimeisellä sekunnilla erehtynyt.

Toinen jakso eteni varsin tasaisissa merkeissä, ja vielä noin vartti ennen loppua Dicken pääsi kaventamaan eron vain kahteen maaliin, mutta Cocks nykäisi taas eroa suuremmaksi, ja näin loppunumerot kirjattiin lukemin 25-32.

Dickenin A-Juniori Markus Seppälä debytoi edustusjoukkueessa loistavasti. Tuloksena kaksi maalia, josta ensimmäinen tuli Seppälän oltua kentällä vain noin 10 sekuntia.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg löysi pelistä hyviä asioita.

– Monta hyvää elementtiä, mutta puolustuksessa loppui liike.

Cocks-luotsi Gintaras Savukynasin mukaan ottelu toimi joukkueelle hyvänä testausmahdollisuutena.

– Neljäs peli kuuteen päivään, joten kokeiltiin uusia kokoonpanoja. Yleisesti kaverit olivat valmiina pelaamaan.

Dicken-Cocks 25-32 (12-15)

Maalintekijät:
Dicken: Joacim Broman 5, Johan Gripenberg 4, Robin Granlund 4, Tadas Stankevicius 3, Benny Broman 3, Markus Seppälä 2, Anton Rémy 2, Oskar Monnberg 1, Jukka Kamula 1.

Cocks: Nico Rönnberg 8, Aliaksandr Patsykailik 5, Davor Basaric 5, Andre Udd 4, Viktar Zaitsau 3, Bojan Zupanjac 2, Robin Sjöman 2, Roni Syrjälä 1, Yury Lukyanchuk 1, Aliaksandr Bachko 1.

LähiTapiola-tähtipelaajat
Nico Rönnberg Cocks 3
Vitalii Shitsko Cocks 2
Joacim Broman Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Joacim Broman 1 x 2 min, Jukka Kamula 1 x 2 min, Robin Granlund 1 x 2 min
Cocks: Aliaksandr Tsitou 1 x 2 min, Nico Rönnberg 1 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 105

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk