Alempi jatkosarja päätökseen lauantaina

SM-liigan alemman jatkosarjan viimeiset ottelut pelataan lauantaina 17.3.

Loppujärjestys alemmassa jatkosarjassa on jo selvä ennen päätöskierrosta. GrIFK sijoittuu ykköseksi ja jatkaa puolivälieriin, jonne paikkansa on varmistanut myös HIFK. SIF:n ja ÅIFK:n kausi puolestaan päättyy lauantaina.

Siuntiossa SIF ja ÅIFK pelaavatkin enää puhtaasti kunniasta. Kaksi viikkoa sitten Turussa SIF oli vahvempi peräti 13 maalin erolla ja vei myös molemmat runkosarjakohtaamiset nimiinsä suhteellisen selvästi. Nyt pistemetsästys on kuitenkin vain rutiinia.

– On selvää että tämä on pettymys. Sen takiahan sitä pelataan, että oltaisiin mukana tärkeissä otteluissa, SIF:n kokenut Jan Hagman tiivisti Västra Nylandille.

GrIFK:n ja HIFK:n välisessä koitoksessa panosta sen sijaan on sikäli, että kumpikin haluaa varmasti hyvän ja ehjän ottelun alle ennen puolivälierien alkamista. HIFK saapuu GrIFK:n vieraaksi ainakin ilman paineita menestyksestä, sillä HIFK ei ole koskaan kyennyt pisteiden kera Luolasta lähtemään, eikä ole tällä kaudella muutenkaan isommin juhlinut granilaisten kustannuksella. Kalliossa pelatuista peleistä jaossa olleet pisteet Grani vei voittolukemin 33-26 ja 32-24, Luolassa isännät voittivat 35-24.

Molemmat ottelut SIF – ÅIFK Folksam Arenalla ja GrIFK – HIFK Kauniaisten Palloiluhallissa alkavat lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk