Cocks karkasi SIF:lta tauon jälkeen

Hallitseva mestari Cocks avasi uuden kauden kaatamalla SIF:n kotonaan, mutta sai tehdä täyden päivätyön voittonsa eteen.

Vierailija SIF avasi ottelun terävämmin ja nykäisi nopeasti kolmen maalin johdon. Peli tasoittui tämän jälkeen, mutta Cocksin odotettua rynnistystä ei nähty, vaan vielä tauolle mentiin tasanumeroissa.

Tauolta Cocks tuli kuitenkin voimalla ja repäisi pikavauhtia viiden maalin johdon. SIF roikkui vielä muutaman maalin tuntumassa, mutta viimeisen kymmenminuuttisen alkaessa Cocks karkasi lopullisesti ja vei lopulta ottelun selkeällä yhdeksän maalin erolla.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas pisti tahmean alun jännityksen piikkiin, mutta oli lopulta kohtuutyytyväinen esitykseen.

– Ensimmäisen puoliajan peli oli hieman jännittynyttä, ei niin rentoa kuin saisi olla. Toinen puoliaika oli jo toista, saimme sen mitä lähdimme hakemaan. Tyytyväinen olen peliin.

SIF-luotsi Kaj Hagmanin mukaan peli ratkesi Cocks-otteluille tyypiilisesti.

– Näin on käynyt ennenkin, toisen puoliajan ensimmäiset 10 minuuttia ja Cocks pääsi karkumatkalle. Onhan Cocks kova joukkue, siitä ei pääse mihinkään. Tästä sitten puretaan peliä, Hagman totesi.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin nappasi Cocksin Viktor Kovalenko.

– Ensimmäiseen 30 minuuttiin ei peli kulkenut, mutta toisella saatiin hommasta kiinni, Kovalenko säesti päävalmentaja Savukynasia.

Cocks – SIF 32-23 (12-12)

Maalintekijät
Cocks: Bachko Aliaksandr 6, Kovalenko Viktor 5, Westerlund Theo 4, Syrjälä Roni 3, Novoselov Andrei 3, Lukyanchuk Yury 3, Tamminen Teemu 2, Nenita Vitalie 2, Basaric Davor 2, Zaitsau Viktar 1, Tsitou Aliaksandr 1
SIF: Maasalu Sten 11, Varik Ott 5, Voutilainen Vincent 3, Weurlander Carl 2, Vaahtoranta Alex 1, Blässar Rasmus 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Kovalenko Viktor Cocks 3
Lukyanchuk Yury Cocks 2
Varik Ott SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Bachko Aliaksandr 2 x 2 min, Lukyanchuk Yury 1 x 2 min, Tamminen Teemu suora punainen kortti
SIF: Varik Ott 1 x 2 min, Svanbäck Gustav 1 x 2 min

Erotuomarit: Lindroos Mikael – Leandersson Jan-Erik

Yleisöä: 238

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk