Hangossa SM-liigaa pitkä tauon jälkeen sunnuntaina

HC HIK palaa käsipalloilun SM-liigaan lähes 20 vuoden tauon jälkeen. Siksi sunnuntainen avausottelu Atlas Vantaata vastaan sunnuntaina on melkoinen tapaus Hangossa.

HIK ei mitenkään jyllännyt siirtomarkkinoilla, vaan koossa on pääasiassa liiganousun varmistanut miehistö. Murskatappio Granille cupissa maalein 15-36 kertoo, että hankolaisilla on vielä oppimista. HIK:n päävalmentaja Petter Forsström pitääkin suojattejaan selvinä altavastaajina Atlasta vastaan, mutta lupasi tiukkaa taistelua.

– Innostus on kovaa. Katsomoon on odotettavissa 500-600:aa katsojaa eli täysi sali, Forsström sanoi.

Ilman muuta Atlas Vantaalle voi povailla voittoa, mutta päävalmentaja Toni Kallio varoittaa, etteivät pinnat irtoa noin vain.

– Hangossa on kova buumi, ja joukkueen tukena on täysi sali. Meidän pitää olla valmiina joka suhteessa, Kallio sanoi vantaalaisseuran verkkosivujen mukaan.

Atlas Vantaan ensimmäinen kotiottelu pelataan Myyrmäessä tiistaina 19. syyskuuta klo 19, kun varsinaiseksi tasonmittaajaksi saapuu Cocks.

Atlas Vantaan manageri Sanna Eilola toivoo, että siihen mennessä unkarilaisen viivapelaajan Géza Vasvárin siirtopaperibyrokratia saadaan hoidetuksi. Viime viikonloppuna Tallinnan turnauksessa testattavana ollut Vasvári ei pääse Hangon otteluun.

HC HIK – Atlas Vantaa Hangon Urheilutalolla sunnuntaina kello 18.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk