BK-46 vei Västranylandsderbyn

BK-46 otti kauden toisen voittonsa paikallisvastustajastaan SIF:stä ja kuittasi sitä myöten alueellisen herruuden itselleen. Siuntiossa pelattu ottelu päättyi BK-46:n 31-28 (17-13)-voittoon.

Ottelun alku oli hyvin aaltoileva. Vierasjoukkue aloitti vahvemmin päästen kolmen maalin johtoasemaan, mutta SIF vastasi viidellä peräkkäisellä maalilla ja käänsi asetelmat. Mikael Källmanin aikalisän jälkeen oli taas BK:n viiden maalin putken vuoro. Joukkueet rykivät maaleja parin nipuissa ja lopulta tauolle mentiin BK:n neljän maalin johdossa.

Toisen puoliajan alussa joukkueet iskivät osumia vuorotellen, mutta BK-46 onnistui tekemään ratkaisevaksi jääneen nykäisyn kasvattamalla eronsa kuuteen maaliin ennen jakson puoltaväliä. SIF nousi vielä taistelemaan voitosta kirien jo maalin päähän, mutta BK-46 pystyi vielä löytämään yhden vaihteen lisää ja korjasi potin.

SIF-luotsi Kaj Hagman myönsi BK-46:n olleen parempi joukkue.

– Joukkuepeli toimi ajoittain oikein hyvin, mutta saamme vielä hioa kokonaisuutta. Ardo (Puna) on vasta palannut pelikentälle ja se vaikuttaa hyökkäyspeliimme. Tänään BK oli parempi.

Källman oli voitosta huojentunut.

– Kaksi tervetullutta pistettä joiden eteen saimme tehdä kovasti töitä. Meillä on ollut rankka viikko ja meillä oli asenneongelmia turhan moneen otteeseen.

SIF:lle peräti 12 maalia heittänyt Ardo Puna harmitteli ensimmäistä puoliaikaa.

– Tasainen peli, pelasimme kokonaisuutena hyvin. Ensimmäisellä puoliajalla 17 päästettyä on liikaa.

SIF-BK-46 28-31 (13-17)

Maalintekijät
SIF: Ardo Puna 12, Vincent Voutilainen 4, Sten Maasalu 4, Albin Järvinen 4, Ott Varik 2, Gustav Svanbäck 1, Atte Marjamäki 1

BK-46: Oscar Kihlstedt 9, Benjamin Helander 7, Alex Lignell 5, Andreas Rönnberg 4, Linus Lindberg 2, Albert Lindholm 1, Topias Laine 1, Bogdan Klepa 1, Maksym Biegal 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Ardo Puna SIF 3
Oscar Kihlstedt BK-46 2
Andreas Rönnberg BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Albin Järvinen 1 x 2 min, Atte Marjamäki 1 x 2 min, Ott Varik 1 x 2 min, Vincent Voutilainen 2 x 2 min
BK-46: Alex Lignell 1 x 2 min, Oscar Kihlstedt 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson – Teemu Kaulio

Yleisöä: 452

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk