SIF:lla kovat panokset GrIFK:ta vastaan

GrIFK matkaa lauantaina SIF:n vieraaksi alemman jatkosarjan otteluun paineitta, mutta kotijoukkueella panokset ovat sitäkin suuremmat.

Grani on jo varmistanut alemman jatkosarjan voiton ja paikan puolivälierissä. SIF puolestaan taistelee viimeisestä puolivälieräpaikasta HIFK:n kanssa tiukasti. Edelliskierroksen voitto juuri HIFK:sta nosti siuntiolaiset vain pisteen päähän kilpakumppanistaan.

– Jännittävää tästä tulee, mutta voimme tehdä vain parhaamme, SIF-luotsi Kaj Hagman sanoi Västra Nylandille ja myönsi, että puolivälieräpaikka ei edelleenkään ole omissa käsissä.

– Näinhän se on, mutta toisaalta ei ole paljon järkeä miettiä sarjataulukkoa liikaa. Ikävää on se, että ylipäänsä olemme tässä tilanteessa. Minulla on nyt ensi kertaa 16 pelaajaa, joista valita ja on selvä, että se tuo vaihtoehtoja.

HIFK-ottelussa Ardo Puna teki paluun kentille ja oli jälleen erittäin tärkeässä roolissa.

– Hän tekee niitä tärkeitä maaleja ja huomaahan sen, että hän tuo itseluottamusta koko joukkueelle. Toki moni muukin onnistui [HIFK:ta vastaan], Hagman totesi.

GrIFK ja SIF ovat kohdanneet toisensa kauden mittaan jo neljästi. Suomen Cupissa Grani pudotti SIF:n jatkosta vieraskentällä maalein 31-25. Runkosarjassa tuliaisina oli viiden maalin vierasvoitto 29-24 sekä kotiluolassa tasapeli 25-25. Jatkosarjan ensimmäinen koitos päättyi Granille Luolassa lukemin 25-21.

Ottelu Folksam Arenalla Siuntiossa pyörähtää käyntiin lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk