Atlas Vantaa ja BK-46 ratkovat sijoituksia

Atlas Vantaa saa lauantaina ylemmän jatkosarjan ottelussa vieraakseen BK-46:n ja ottelussa ratkotaan paikkoja välieriä ajatellen.

Keskiviikon paukku oli käsipallon SM-liigan yläjatkosarjassa toisena olevan BK-46:n kuuden maalin tappio kotonaan Dickenille, jota Atlas Vantaa pyöritteli lukemin 22-15 muutama päivä aikaisemmin.

Nyt BK-46 tulee lauantaina Myyrmäen Urheilutaloon äärimmäisen tärkeään otteluun. BK:n tappio aiheutti sen, että Atlaksen ero kolmantena olevaan Dickeniin venähti kolmeen pisteeseen. Se merkitsee, että Atlaksen pitää kukistaa sekä BK että päätöskierroksella Dicken, jotta tavoitteena oleva yläjatkosarjan kolmas sija toteutuisi.

– On mielenkiintoista nähdä miltä peli näyttää Atlasta vastaan. Siitä voi tulla todella vaikea ottelu erityisesti jos intensiteetti ja asenne ovat huonoja, Dicken–tappioon perinpohjin pettynyt BK-luotsi Mikael Källman sanoi Västra Nylandille.

Kokonaan toinen juttu on, millaisen miehistön Atlas Vantaa saa jalkeille. Keskiviikkona Riihimäellä Atlas oli liikkeellä perin siipirikkoisella miehistöllä, kun pitkäaikaistoipilaitten Anthony Hellakosken ja Artturi Laaksosen lisäksi sivussa olivat eri syistä Sebastian Säkkinen, Milos Maksimovic, Nikko Kinos ja Niki Tuominen.

– Näyttää siltä, että menee viime tinkaan, kunnes tiedämme, ketkä pystyvät pelaamaan lauantaina, elämme mielenkiintoisia aikoja, Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio sanoi perjantaina iltapäivällä seuran verkkosivujen mukaan.

Kallio kuten moni muukin tietää, että edessä on kova vastus. Onhan Källmanin johtama BK syöttänyt myrkkyä Atlakselle jo kolmesti tällä kaudella.

– Minulle on aivan sama, millä asenteella BK tai kuka tahansa vastustaja tulee. Tärkeintä minulle on oma peli ja asiat, joihin pystyy itse vaikuttamaan, Kallio sanoi.

Ottelu Myyrmäessä alkaa lauantaina kello 15.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk