SIF ja GrIFK kohtaavat lauantaina

SIF:n ja GrIFK:n lauantainen kohtaaminen marssittaa kentälle kaksi takuulla latautunutta joukkuetta.

Molemmilla joukkueilla on edelliseltä kierrokselta paljon purtavaa hampaankolossa. SIF oli lauantaina Karjaalla jo sillassa mutta kampesi itsensä lopulta voittokamppailuun BK-46:tta vastaan hävitäkseen lopulta yhdellä vaivaisella maalilla. Granin esitys Dickeniä vastaan oli ponneton, eikä vastaavaan ole varaa mikäli joukkue mielii tänä vuonna mukaan ylemmän jatkosarjan otteluihin.

Dickeniä vastaan pirteän paluun pelikentille tehnyt Alexander von Numers uskoo joukkueensa nostavan roimasti tasoaan viikontakaisesta.

– Meidän hyökkäys oli vaisua ja Dickenin isokokoinen keskipuolustus pystyi hidastamaan ja rikkomaan meidän hyökkäykset, von Numers mietti Granin verkkosivuilla.

– Dicken pelasi omaa peliä ja meidän taso oli huono. Siuntiossa meidän pitää parantaa yhteispeliä ja parantaa liikkuvuutta puolustuksessa. Kovalla jalkatyöllä, mentaliteetilla ja puheella puolustus saadaan kuntoon ja sen kautta nopeita vastahyökkäyksiä.

Sarjataulukon valossa Grani on suoskki, mutta SIF:n alkuohjelma on ollut vaikea ja joukkue on edellisottelun tavoin kärsinyt niukkoja tappioita.

Ottelu Folksam Arenalla Siuntiossa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk