SIF isännöi Atlas Vantaata

SIF saa sunnuntai-iltapäivän vieraakseen vahvasti kauden aloittaneen Atlas Vantaan.

Viime kaudella neljänneksi sijoittunut ja pronssiottelun Grania vastaan hävinnyt SIF on koonnut neljästä liigaottelusta kolme pistettä ja on seitsemäntenä, kun taas Atlaksen tili on neljän ottelun jälkeen muuten puhdas, ainoana rasitteena tappio Cocksille.

– Näkemäni perusteella SIF olisi ansainnut jopa parempia tuloksia kuin on saanut. Ehdottomasti vaarallinen joukkue, jota vastaan meidän on keskityttävä täysillä, Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio sanoo seuran verkkosivuilla ja veti esiin ennen kaikkea SIF:n kaksi tämän kauden virolaishankintaa, Ott Varikin ja Sten Maasalun.

SIF nousi viimeksi takaa-ajoasemasta tasapeliin HIFK:ta vastaan ja lopputulos maistui päävalmentaja Kaj Hagmanin mukaan lähes voitolta. Varik paukutti tuossa ottelussa kymmenen maalia.

Hagman säestää myös Kallion näkemystä sikäli, että otteluiden ennakoiminen on kaikkea muuta kuin helppoa.

– Tuntuu että sarjassa pelataan melkoisesti ristiin, joten kaikki pisteet ovat tärkeitä, Hagman korosti Västra Nylandille.

Ottelu Folksam Arenalla Siuntiossa alkaa sunnuntaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk