PIF haastaa GrIFK:n kotonaan

Vielä nollakerhossa majaileva Pargas IF isännöi sunnuntaina kauden vakuuttavasti aloittanutta Grankulla IFK:ta.

Paraislaisten pistepussi saattaa näyttää nollaa, mutta edellisessä kotiottelussaan PIF jäi Atlas Vantaata vastaan pisteittä enemmän epäonnekkaasti hävittyään ottelun viime sekunnin osumalla. Kotonaan PIF onkin varteenotettava vastus kelle tahansa.

Vastus on kuitenkin sunnuntaina kova. Grani piti hallitsevaa mestaria Cocksiakin tiukoilla ja on hoitanut muut ottelut voitokkaasti tähän saakka. Etenkin puolustuspeli Granilla on ollut kunnossa, mutta tehojakin löytyy.

Kauniaislaisia rassaavat hiukan loukkaantumiset etunenässä maajoukkueestakin sivuun joutunut Miro Koljonen. Leveyttä materiaalissa kuitenkin riittää ja Mikko Koskuen suojatit matkaavat Paraisille suosikkina, mutta kotijoukkue on yllätysvalmis, joten ennakkoon pisteitä ei kannata lähteä jakamaan.

Ottelu Paraisilla alkaa sunnuntaina kello 18.00. Kamppailua voi seurata suorana lähetyksenä Elisa Fanseat –palvelun kautta.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk